Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Optimaal genieten in The View Hotel Monument Valley

25 april 2017 door Elske Doets

Je kan wel uren turen naar de spectaculaire roodgekleurde mesa's. Gelukkig is dat mogelijk wanneer je verblijft in het View Hotel in Monument Valley. Aan deze naam is dan ook niets overdreven, want het uitzicht over de meest bekende mesa's zal je altijd bijblijven. 

Monument Valley - Utah - Doets Reizen

The View Hotel in Monument Valley

Verscholen in een rots zie je The View hotel haast niet liggen. Overal in het hotel kom je kenmerken tegen van de Navajo Indianen, welke dit hotel ook runnen. Ook de kamers stralen een sfeer uit van de Navajo Natives. Het is geweldig om op elk moment van je verblijf Monument Valley te kunnen zien, want alleen dan zie je hoe het licht de prachtige mesa's continue een andere kleur geven. Alle kamers beschikken over een balkon waar je de hele dag kan genieten van het uitzicht. Het is een ultieme ervaring om het View Hotel te verblijven. 

The View Hotel - Monument Valley - Utah - Doets Reizen

De omgeving van Monument Valley

Wanneer je over de prachtige weg die door Monument Valley rijdt moet je direct denken aan de films en liedjes waar Monument Valley in voor komt en je begrijpt ook direct waarom deze omgeving iedereen inspireert. Met de auto kan je richting het noorden rijden waar The Valley of the Gods ligt. Een dirt road die niet veel mensen kennen, maar die je door een diep oranjerood Mesa landschap brengt. Dicht langs de rotsen kun je de mesa's bijna aanraken, trek hier dan ook zeker een paar uur voor uit. Wil je je liever laten leiden en de verhalen horen die het gebied rijk is? Dan is de jeeptour door Monument Valley een must-do!

Gerelateerde reizen