De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Reisbureau Canada

Op zoek naar een reisbureau voor Canada? Doets Reizen is de specialist in reizen naar Canada en het reisbureau waar jij naar op zoek bent. Doets Reizen verzorgt jouw droomreis naar Canada waarbij beleving centraal staat. Samen stellen we de mooiste Canadareis op maat samen.

Specialist van Canadareizen

Doets Reizen is in 1981 opgericht als Jan Doets America Tours door Jan Doets. Zijn dochter Elske Doets heeft dit in 2001 voortgezet. Sinds 2019 is de naam veranderd naar Doets Reizen. Een echt familiebedrijf dus. Elske Doets staat ook wel bekend als Mrs. Canada, de specialist voor reizen naar Canada!

Niagara Falls - Ontario - Canada - Doets Reizen

Waarheen in Canada? Autovakantie of Campervakantie?

Doets Reizen vindt jouw reiswensen belangrijk. Wat verwacht jij van jouw Canadareis? Wat wil je graag zien en wat voor een soort rondreis door Canada wil jij maken?  Ligt jouw interesse bij de fantastische natuur van West-Canada, zoals de Rocky Mountains. Of ligt jouw interesse bij de bruisende steden, zoals Toronto en Montreal? Kies je voor een autorondreis, camperrondreis, stedentrip of misschien wel een cruise van Vancouver naar Alaska? Canada heeft enorm veel te bieden. Denk aan de indrukwekkende lodges, zoals de Knight Inlet Lodge die midden in de natuur ligt waar je veel beren kunt spotten. Canada is eindeloos! Als reisbureau voor Canada zetten we graag samen met jou de wensen op een rij om er samen een droomreis van te maken. Uiteraard geven wij hierbij de beste reistips voor Canada.

Algonquin Provincial Park - Ontario - Canada - Doets Reizen

Maatwerkvakantie Canada

Onderaan deze pagina vind je een aantal fantastische reizen door Canada die wij alvast voor je hebben samengesteld. Staat jouw droomreis naar Canada hier niet tussen?  Dat is geen probleem. Als reisorganisatie voor Canada vinden wij niets leuker dan een Canadareis op maat samen te stellen. We hebben jouw reiswensen inmiddels uitvoerig besproken, dus we kunnen direct beginnen met het samenstellen van een mooie route door Canada.   

Toronto - Ontario - Canada - Doets Reizen

De beste beleving in Canada

Jouw beleving staat bij ons als Canada specialist centraal. We zorgen ervoor dat je de meest bijzondere plekken in Canada bezoekt. Hierbij denkt Doets Reizen verder en zorgen wij er daarnaast voor dat je deze bijzondere plekken in Canada op de beste momenten en de beste manier bezoekt. Doets Reizen staat voor een extra stukje beleving dat jouw Canadareis onvergetelijk maakt. 

Knight Inlet Lodge - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Wilde dieren spotten in Canada

Als reisorganisatie naar Canada vindt Doets Reizen het dus van belang dat jij de meest bijzondere en mooiste plekken aandoet. Een bijzondere accommodatie of een verassende bestemming geeft net dat stukje extra beleving aan een rondreis. Als Canada specialist weten wij waar de hotspots van Canada zich bevinden. Denk aan de avontuurlijke Farewell Harbour Lodge waarbij je midden in de Canadese natuur verblijft en op zoek gaat naar Grizzlyberen. Of bezoek Fogo Island in het oostelijke deel van Canada waar je op de meest bijzondere manier helemaal tot rust kunt komen.  

Knight Inlet Lodge - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Reistips Canada

Doets Reizen is een reisbureau voor Canada die graag jouw droomreis naar Canada realiseert.  Maak een afspraak en kom langs of bel ons voor reistips over Canada. Samen plannen we jouw droomreis naar Canada! 

Gros Morne National Park - Newfoundland & Labrador - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte reizen