De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Reisorganisatie Japan

Op vakantie naar Japan gaan is een droom van velen van ons. Na een prachtige rondreis door Japan kunnen wij met zekerheid zeggen dat je verkocht zal zijn aan dit fantastische land. De aantrekkingskracht van Japan is groot. De prachtige natuur, fantastische steden, de bloesem periode en vele bijzondere highlights maken dit land er een om nooit te vergeten.

Complete rondreizen

Doets Reizen zorgt ervoor dat jij tijdens je reis in Japan altijd Very Vip op de eerste rij overnacht. Wij zorgen er dan ook voor dat het tijdens je reis aan niets ontbreekt en zonder zorgen kunt genieten van de prachtige reis door Japan. Alles van vluchten tot aan priv√© transfers en overnachtingen en excursies worden door Doets Reizen verzorgd. 

Hiroshima - Japan - Doets Reizen

Fantastische excursies

Je rondreis door Japan maak je pas compleet door het doen van fantastische excursies. Denk bijvoorbeeld aan een stadstour door Tokyo, een kookles in Kyoto, een kabelbaantocht met uitzicht op Mount Fuij of herleef de geschiedenis bij de Atomic Bomb Memorial Dome in Hiroshima. In Japan is alles mogelijk en dit maakt het ondernemen van excursies dan ook een echte toevoeging aan jouw mooie rondreis door Japan. 

Mount Fuji - Japan - Doets Reizen

Bijzondere accommodaties

Doordat je altijd op de eerste rij overnacht zal je verblijven op de meest bijzondere locaties. Zo is het mogelijk direct in het centrum van de steden te overnachten of overnacht in een Ryokan. Dit is een typisch traditioneel Japans Hotel. Door deze verscheidenheid in accommodaties kom je tijdens de reis niets te kort en kun je optimaal genieten van jouw prachtige rondreis door Japan. 

Shirakawago - Japan - Doets Reizen

Beste reisperiode voor Japan

Japan is een land dat eigenlijk het gehele jaar heel goed te bezoeken is. Wel zijn de temperaturen in de voor- en najaar het meest aangenaam. Dit is ook gelijk de periode waarin de kersenbloesem bomen in bloei staan. Dit zorgt er dan ook voor dat deze periode wel de meest drukke maanden zijn om Japan te bezoeken. In het hoogseizoen is Japan ook prima te bezoeken, de temperaturen in de grote steden kunnen dan wel oplopen. 

Kanagawa - Japan - Doets Reizen

De mooiste steden in Japan

Japan beschikt natuurlijk over vele mooie steden. Het is dan ook niet mogelijk om aan te geven wat de daadwerkelijk mooiste steden zijn. Doets Reizen heeft wel een top 3 samengesteld van de steden waarvan wij vinden die zeker niet mogen missen tijdens jouw mooie rondreis door Japan:

1.       Tokyo

2.       Kyoto

3.       Osaka

Kyoto - Japan - Doets Reizen

De mooiste natuurgebieden in Japan

Voor de natuurgebieden in Japan geldt eigenlijk hetzelfde als voor de vele steden in Japan. Het zijn er zo veel en allemaal bieden ze andere highlights. Het is dan ook niet mogelijk om te benoemen wat de mooiste gebieden zijn. Wel heeft Doets Reizen ook voor de natuurgebieden een top 3 samengesteld die niet mogen ontbreken aan je rondreis door Japan:

1.       Mount Fuji

2.       Bamboe Forest

3.       Lake Kagami

Kyoto - Japan - Doets Reizen

Uitgelichte reizen