De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Reisorganisatie Noorwegen

Een vakantie naar Noorwegen is een van velen een droom, dit is dan ook niet voor niets. Als je eenmaal een rondreis door Noorwegen hebt gemaakt, ben je compleet verkocht en wil je het liefste het volgende jaar weer. De aantrekkingskracht van Noorwegen is groot. Niet alleen de fantastische natuur maar ook de leuke steden zijn een echte aanrader.

Complete rondreizen

Een vakantie in Noorwegen wil je graag goed voorbereid hebben zodat je tijdens de reis optimaal kunt genieten en je nergens druk over hoeft te maken. Hier helpt Doets Reizen je graag mee, wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Wij regelen alle onderdelen van de reis zoals vluchten, hotels, auto en excursies. Zo haal je het meeste uit je tijd in Noorwegen. 

Fantastische excursies

Natuurlijk wil je ook tijdens je reis fantastische excursies ondernemen. Dit zorgt ervoor dat je ervaring van je reis door Noorwegen nog intenser wordt. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige boottocht door de immense fjorden, kayaktocht of een fietstocht door een van de leuke steden. Deze prachtige excursies kunnen wij direct voor je bijboeken zodat je verzekerd bent van deze mooie ervaringen.

Bijzondere accommodaties

In Noorwegen wil je natuurlijk direct op de highlights verblijven zodat je bijvoorbeeld vanuit je accommodatie een mooie wandeling kunt gaan maken. Wij zorgen er dan ook voor dat je verblijft op de meest bijzondere locaties. Denk bijvoorbeeld aan een verblijf in het Geiranger Fjord of op een prachtige prive eiland met het Manshausen hotel waar je volledig tot rust kan komen. 

Flokehyttene Noorwegen - Vakantie Noorwegen - Doets Reizen - Fotocredits Fjord Norge - Holon Arkitektur

Beste reisperiode voor Noorwegen

Noorwegen is een land dat het gehele jaar door zich leent voor een vakantie. Voor het noorden van Noorwegen is het aan te raden om in de zomermaanden te reizen, dit aangezien de in de wintermaanden dit gebied lastig te bezoeken is met de auto vanwege vele sneeuwval. Echter wanneer je graag het noorderlicht zou willen zien dan is de winter weer een hele goede periode om naar het noorden van Noorwegen te reizen. In het zuiden van Noorwegen kan er vanaf de herfstmaanden een dikke mistlaag voorkomen. Om deze reden is het dan ook aan te raden om hier in het voorseizoen of in het hoogseizoen naar toe te reizen.  

Narvik - Doets Reizen - Vakantie Noorwegen - Credits VisitNorway

Leuke steden in Noorwegen

Hoewel Noorwegen over het algemeen bekend staat om de prachtige natuur zijn er ook verschillende steden te vinden in Noorwegen die absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken. Wij van Doets Reizen hebben dan ook onze drie favorieten op een rijtje gezet:  

1.       Oslo

2.       Tromsø

3.       Bergen

Mooie natuurgebieden in Noorwegen

Noorwegen staat bekend om de prachtige natuur, er zijn dan ook vele mooie natuurgebieden terug te vinden in Noorwegen. Het is dan ook niet mogelijk om het mooiste natuurgebied aan te wijzen. We hebben echter vanuit onze ervaring wel een top 5 met mooiste natuurgebieden in Noorwegen samengesteld, die eigenlijk niet mogen ontbreken tijdens een rondreis door Noorwegen:

1.       De Lofoten

2.       Geirangerfjord

3.       Hardangerfjord

4.       De Noordkaap

5.       Sognefjord

Lofoten - Doets Reizen - Vakantie Noorwegen - Credits VisitNorway.com

Uitgelichte reizen