De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Reisorganisatie Zweden

De aantrekkingskracht van Zweden is voor velen groot. Het land biedt prachtige natuur maar ook de steden zijn in Zweden een echte aanrader. Wanneer je op reis bent geweest door Zweden ben je gelijk verkocht en ga je het liefst het jaar erop gelijk weer naar Zweden. Dat een reis naar Zweden voor veel mensen dan ook op de wenslijst staat is niet gek.

Complete rondreizen

Tijdens je vakantie door Zweden wil je optimaal kunnen genieten, je wil tijdens de reis dan ook niet bezig zijn met het boeken van accommodaties of excursies. Wij van Doets Reizen zorgen ervoor dat je volledig verzorgd op reis kunt gaan. Alles van accommodaties tot excursies en van vluchten tot autohuur is tot in de puntjes geregeld. Dit zorgt ervoor dat jij het meeste kunt halen uit jouw prachtige reis door Zweden. 

Abisko National Park - Doets Reizen - Vakantie in Zweden - Credits Visit Sweden

Fantastische excursies

Je reis door Zweden maak je pas echt compleet door het ondernemen van te gekke excursies. In Zweden is hier een grote variatie van terug te vinden. Van stadswandelingen onder leiding van een gids tot aan de meest unieke en fysieke excursies. Van mountainbiken tot aan kajakken tot aan een sneeuwscooter tocht alles is mogelijk in Zweden. Boek een of meerdere van deze fantastische excursies direct bij je boeking zodat je verzekerd bent van deze mooie belevenissen. 

Bijzondere accommodaties

Als je ergens bijzonder kan overnachten dan is Zweden dit wel. Zweden beschikt over een grote verscheidenheid van accommodaties van luxe tot zeer eenvoudig. Maar Zweden beschikt ook over enkele zeer bijzondere accommodaties die je nergens anders terugvindt. Wat denk je bijvoorbeeld over een glazen cabin midden in de natuur of het slapen in een boomhut in de vorm van een UFO? Daarnaast is het ook nog mogelijk om in een waar hotel van ijs te slapen. Over bijzondere accommodaties gesproken. Door het overnachten in een van deze bijzondere accommodaties maak jij jouw reis door Zweden pas echt compleet. 

Beste reisperiode voor Zweden

Zweden is een land dat het gehele jaar door zich leent voor een vakantie. Voor het noorden van Zweden is het aan te raden om in de zomermaanden te reizen, dit aangezien de in de wintermaanden dit gebied lastig te bezoeken is met de auto vanwege vele sneeuwval. Echter wanneer je graag het noorderlicht zou willen zien of echt voor een winterreis naar Lapland zou willen dan is de winter weer een hele goede periode om naar het noorden van Zweden te reizen. De zomermaanden zijn zeer geschikt voor het reizen naar Zweden en kun je ook de middernachtzon spotten in het noordelijk deel van Zweden. 

Asnen National Park Småland - Doets Reizen - Vakantie in Zweden - Credits Visit Sweden

Leuke steden in Zweden

Hoewel Zweden over het algemeen bekend staat om de prachtige natuur zijn er ook verschillende steden te vinden in Zweden die absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken. Wij van Doets Reizen zijn dan ook van mening dat het zeker aan te raden is om een prachtige combinatie te maken tussen deze leuke steden en de mooie natuur van Zweden om zo de balans in de reis te behouden. Doets Reizen heeft een top 3 voor je samengesteld voor de leuke steden in Zweden.

1.       Stockholm

2.       Göteborg

3.       Uppsala

Mooie natuurgebieden in Zweden

Zweden staat bekend om de prachtige natuur, er zijn dan ook vele mooie natuurgebieden terug te vinden in Zweden. Het is dan ook niet mogelijk om het mooiste natuurgebied aan te wijzen. Wij van Doets Reizen hebben uiteraard wel onze favorieten en hebben hier een top 3 lijstje samengesteld:

1.       Abisko National Park

2.       Nationaal Park Kosterhavet

3.       Siljan Meer

Abisko National Park - Doets Reizen - Vakantie in Zweden - Credits Visit Sweden

Uitgelichte reizen