Bosbranden Jasper Meer info

Amerika, Canada en IJsland vakanties

Droom je van een geweldige roadtrip of camperreis dwars door Amerika, Canada of IJsland? Nergens ter wereld vind je zóveel afwisseling, uitdaging en spraakmakende extremen. Dat maakt van deze landen een onweerstaanbare bestemming, die je op talloze manieren kunt beleven. Doets Reizen biedt een breed scala aan autovakanties en campertrips door verschillende delen van Amerika, Canada en IJsland. Elke reis met een eigen unieke twist voor een onvergetelijke vakantie.

Bekijk de video

Beleef het unieke avontuur

Alles bij Doets Reizen staat in het teken van het unieke avontuur dat elke reis zou moeten zijn. Die paar échte bijzondere plekken, met hun eenmalige impact, vertegenwoordigen meer avontuur dan tientallen plekken die je elders, in iets andere vorm, ook kunt beleven. Doets reizen zorgt daarom dat jij op die bijzondere plekken de ultieme beleving ondergaat die je nergens anders zult vinden. Onze missie? Voor ieder reisgezelschap dierbare en spectactulaire herinneringen creëren, die levenslang van waarde zijn.

Persoonlijk reisadvies?

Stedentrip combineren met natuur? Een familiebezoek en erna een rondreis? Of een bestaande reis aanpassen naar jouw eigen wensen? Juist omdat de vakantiemogelijkheden in de USA, Canada en IJsland bijna grenzeloos zijn, hebben onze reisspecialisten extra meerwaarde. Dankzij hun gedetailleerde kennis kunnen zij jouw wensen en verlangens vertalen in een concreet reisplan, waarbij alles tot in de puntjes klopt. 

Plan een afspraak voor persoonlijk reisadvies. 

Saguaro National Park - Arizona - Doets Reizen

Uitgelichte reizen