Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!
Overzicht

Truly Deep South Deluxe

3 Beoordelingen
 • 16 dagen

Diverse muziekstijlen, swingende steden, vriendelijke locals, de prachtige Great Smoky Mountains en heerlijk eten; de Deep South is de vakantiebestemming bij uitstek! Tijdens deze 16-daagse reis bezoek je alle hoogtepunten en heb je volop de tijd om te genieten, dankzij de efficiënte route. Geniet van het schitterende en zwoele Diepe Zuiden!

Luxe autorondreis Deeps South in Amerika

Deze fantastische reis begint in New Orleans, een van onze favoriete steden! New Orleans bruist, heeft te gekke livemuziek, prachtige gebouwen en heerlijk eten. Wij hebben direct een Swamp Tour voor je geboekt zodat je met eigen ogen de immense alligators kunt aanschouwen in de prachtige moerassen. Aan het einde van je verblijf in New Orleans haal je de huurauto op en rijd je door richting het elegante Natchez. In dit stijlvolle plaatsje vind je veel authentieke en historische antebellums. Vanzelfsprekend hebben wij hier ook het verblijf voor je geboekt, zodat je kunt kennismaken met de geschiedenis ervan. Vanuit Natchez rijd je via het Vicksburg Military Park richting Clarksdale. Clarksdale is de bakermat van de blues en je zult zeer zeker verrast zijn door dit plaatsje. Memphis, de stad van de rock-'n-roll en de blues is de volgende stop. Je verblijft hier twee nachten, zodat je alle hoogtepunten kunt bezoeken. Ga zeker naar Graceland voor een bezoek aan het voormalige huis van Elvis Presley. Ook Nashville breng je natuurlijk een bezoekje. De stad van de country en de honky-tonk. Je hebt hier prachtige concertzalen, dus een concert bijwonen is echt een aanrader! Via de Great Smoky Mountains National Park, waar je een nacht verblijft, rijd je richting het mondaine en historische Asheville. Omgeven door bergen en prachtige natuur geniet je hier volop. De laatste stop van de reis is Atlanta. De stad kent vele hoogtepunten, maar wij raden je zeker aan naar het Martin Luther King Historic Site te gaan, erg indrukwekkend. 

2.889,-
Vanafprijs p.p. i
 • Swamp tour inbegrepen
 • Bezoek aan muzieksteden zoals Memphis
 • Great Smoky Mountains National Park
Bereken jouw prijs

Dag tot dag

Totaal ± 2040 km
Dag 1

Heenreis naar New Orleans

Het is eindelijk zover, je vliegt vandaag van Amsterdam naar New Orleans. Eenmaal aangekomen in de 'Big Easy' neem je een taxi richting French Quarter. Je verblijft drie nachten in het swingende New Orleans!

 • Overnachting:New Orleans
Dag 2

New Orleans

Vandaag staat een 'airboat-tour' naar de Swamp op het programma. Je vaart met volle snelheid over de bayou richting de moerassen en wetlands. Geniet van de prachtige flora en fauna en houd je fototoestel in de aanslag om alligators te fotograferen. Deze tour neemt een halve dag in beslag, de rest van de dag kan je 'downtown' doorbrengen. Tip: ga vanavond naar Bourbon Street, een knusse straat met veel bars, cafés en restaurantjes met livemuziek!

Dag 3

New Orleans

Vandaag heb je de hele dag de tijd om New Orleans te ontdekken. Zo kun je per 'streetcar' (ongeveer US$ 1,25 per rit) het French Quarter District bekijken. Ons advies is richting het Garden District te rijden: een sfeervolle wijk met nostalgische bouwstijlen uit de periode van vóór de Amerikaanse Burgeroorlog. Magazin Street is misschien wel de allerleukste straat van New Orleans. Unieke boetiekjes, vintageshops, leuke restaurants en lunchrooms. Verder zijn Jackson Square, French Market, Fulton Street en Frenchman Street (top live muziek!) aanraders. ’s Avonds kan je een Natchez Jazz Diner Cruise maken op de Mississippirivier.

Dag 4

New Orleans - Natchez

± 290 km

De ochtend kun je gebruiken om nog een laatste wandeling te maken bij de Riverside Walk. Aan het eind van de ochtend vertrek je naar Mississippi, met als eindbestemming Natchez. In de omgeving zijn meer dan vijfhonderd historische huizen uit het eind van de Amerikaanse Burgeroorlog terug te vinden. In het historische downtown van Natchez, zijn acht van deze huizen open voor publiek (vaste tijden). Het bezoeken ervan is de moeite meer dan waard. Neem deel aan een rondleiding en leer over de geschiedenis. Je verblijft één nacht in Natchez.

Dag 5

Nachtez - Clarksdale

± 350 km

Je verlaat het elegante Natchez en gaat op pad naar Clarksdale. In Clarksdale, Mississippi werd tussen de katoenstruiken de ‘blues’ geboren. Je slaapt hier in een 'shack-up'. Hier woonden de medewerkers van de katoenplantages en graanvelden. Wij raden je aan 's avonds naar de Ground Zero Blues Club te gaan. De naam heeft overigens niets te maken met 9/11; deze club dateert van een paar maanden daarvoor en is geopend in mei 2001. Onder anderen door Oscarwinnaar Morgan Freeman en twee andere lokale heren. ‘Ground Zero’ is als naam gekozen vanwege het startpunt van de blues hier in Clarksdale en omgeving. De club is het toneel van een keur aan goede lokale blues-artiesten die zich laten inspireren door bijvoorbeeld Muddy Waters.

 • Overnachting:Clarksdale
Dag 6

Clarksdale - Memphis

± 130 km

Vandaag verlaat je Clarksdale. Je rijdt over Route 61, die bekendstaat als ‘America's Blues Alley' richting Memphis. Je verblijft 2 nachten in Memphis in het iconische Peabody Hotel. Zorg dat je voor 17.00 uur incheckt in het hotel. Om 17.00 uur vindt namelijk de dagelijkse Duck March plaats.

 • Overnachting:Memphis
Dag 7

Memphis

± 30 km

Memphis staat in het teken van rock-‘n'-roll en Elvis. Je kunt hier dan ook naar Graceland gaan, het landgoed van Elvis Presley. De tour door het huis en langs zijn vliegtuigen en graf is zeer indrukwekkend, en brengt je terug naar de tijd van de ‘King'. Memphis biedt je echter meer dan Elvis alleen. Na Graceland naar The Pyramide, het Civil Rights Museum, of de wereldberoemde Sun Studio's, waar grote artiesten als Elvis, Johnny Cash en Roy Orbison werden ontdekt of geholpen bij hun muziek carrière. Ook in de avonduren is er in Memphis genoeg te doen. In Beale Street en omgeving vind je volop restaurants en bars, die garantstaan voor een gezellige avond. Probeer eens de spareribs van The Rendezvous!

 • Overnachting:Memphis
Dag 8

Memphis - Nashville

± 350 km

In de ochtend heb je nog tijd om Memphis te ontdekken. 's Middags vertrek je naar Nashville. Deze stad staat bekend om haar grote aantrekkingskracht op muziekliefhebbers. Door de grote diversiteit, is Nashville niet alleen gigantisch populair bij de liefhebbers van country, maar ook de vele andere bezoekers van deze muziekstad vermaken zich prima. Je verblijft 2 nachten in de hippe, upcoming wijk 'the Gulch'.

 • Overnachting:Nashville
Dag 9

Nashville

± 20 km

Music City USA, Nashville ligt aan je voeten. Natuurlijk bezoek je Music Row, waar tal van musea, winkels, tentoonstellingen en bezienswaardigheden te vinden zijn, zoals de Country Music Hall of Fame, het Country Wax Museum en de Car Collectors Hall of Fame. ‘s Avonds maak je kennis met de gezellige Printers Alley, waar je veel goede restaurants en sfeervolle bars en clubs aantreft. Natuurlijk sla je de wereldberoemde Grand Ole Opry niet over. Wij raden je aan een concert bij te wonen in de Ryman Auditorium, een prachtige concertzaal waar de grootste artiesten en talenten optreden!

 • Overnachting:Nashville
Dag 10

Nashville - Great Smoky Mountains National Park

± 370 km

Vandaag vertrek je richting het prachtige Great Smoky Mountains National Park. Wij raden je aan om ook een bezoek te brengen aan Dollywood, in Pigeon Forge. Dit muziekpark is van de bekende zangeres Dolly Parton en biedt fantastisch entertainment. Het bezorgt je beslist een goed begin van de dag. Je verblijft vanavond in het Dollywood Dreammore Resort.

 • Overnachting:Dollywood
Dag 11

Great Smoky Mountains National Park - Asheville

± 140 km

Geniet van de prachtige natuur in Great Smoky Mountains National Park! Bekijk de uitgestrekte weidevelden, bergen, bossen en watervallen. Dit park maakt deel uit van de Appalachen en heeft haar naam te danken aan de blauwe damp die altijd in het park hangt. Het is een fantastisch gebied voor wandelaars. Vervolgens rijd je door richting Asheville, waar je twee nachten verblijft.

 • Overnachting:Asheville
Dag 12

Asheville

± 20 km

Asheville is een mondain plaatsje. De 'rich and famous' verblijven hier graag. Onder andere President Obama spendeert hier zijn vrijetijd. Je verblijft in Asheville in het wereldberoemde Biltmore Estate, een indrukwekkend landgoed van de Vanderbilts en de kroonjuweel van Asheville. Het huis wordt nog steeds door een Vanderbilt bewoond en is daarmee het grootste particulier bewoonde huis van de Verenigde Staten. Niettemin is het landgoed te bezoeken. Het kasteel is nog zoals een eeuw geleden; er is bijna niets veranderd. Ook een bezoek aan The Gardens is een aanrader.

 • Overnachting:Asheville
Dag 13

Asheville - Atlanta

± 340 km

Je verlaat Asheville en North Carolina en gaat op pad naar Atlanta. Wij raden je aan vanmiddag naar Stone Mountain Park te gaan, een grote, grijswitte granieten berg met daarin drie belangrijke figuren uit de Amerikaanse Burgeroorlog: Generaal Thomas Jackson, generaal Robert E. Lee en president Jefferson Davis. Dit beeldhouwwerk is door drie verschillende beeldhouders gemaakt en het heeft van 1916 tot 1964 geduurd voordat het klaar was. Het is erg leuk met de gondel omhoog te gaan en te lopen op het miljoenen jaren oude gesteente, prachtig! Je verblijft twee nachten in downtown Atlanta.

 • Overnachting:Atlanta
Dag 14

Atlanta

Atlanta zal je verrassen, deze stad heeft veel meer te bieden dan je misschien denkt. Ga vanmiddag bijvoorbeeld naar het Coca Cola Museum of de CNN Studio's. Het is ook erg interessant om het Martin Luther King Historical Park te bezoeken. Het 'visitors center' biedt indrukwekkende tentoonstellingen, zijn voormalig huis en de kerk waar zijn vader predikant was staan er. 's Avonds is het erg leuk om naar Ponce City Market te gaan, met sfeervolle restaurants en unieke boetiekjes.

 • Overnachting:Atlanta
Dag 15

Terugreis vanuit Atlanta

Helaas alweer het einde van de reis. In de loop van de dag (afhankelijk van de tijd van de terugvlucht) rijd je naar de luchthaven en lever je de auto in. Vervolgens check je in voor de terugvlucht.

Dag 16

Thuiskomst

Vandaag zet je weer voet op Nederlandse bodem na een fantastische reis door het Diepe Zuiden!

Einde reis

Excursies

Optionele excursies

Deze excursie kun je toevoegen aan deze reis bij een prijsberekening.

*Alle getoonde prijzen zijn de vanafprijs per persoon

Accommodaties

Onderstaand een overzicht van de accommodatie waar je in verblijft. Je kunt direct online de prijs berekenen.

BEST

Eliza Jane Hotel - Bar

The Eliza Jane

Dit sfeervolle hotel straalt een gemoedelijke sfeer uit. De inrichting weerspiegelt het oude gebouw maar dan in een modern jasje gegoten. Dat zie je als je door de gangen van het hotel loopt maar ook vind je dit terug in de badkamers waar de oude metrotegels op de muur zitten. Het is gelegen vlakbij het French Quarter district waardoor het in een rustigere omgeving ligt maar zeker niet afgelegen. Vlakbij diverse leuke restaurantjes en barretjes. Ook heeft het hotel een zeer goed restaurant en een leuke bar waar je een klein hapje kan eten. Parkeren is mogelijk bij het hotel voor ca. $45,- per dag (exc. tax)

Monmouth Plantation B&B - exterior

Monmouth Historic Inn

Monmouth Plantation behoort tot de bekendste antebellums van Natchez. Hier lijkt het net of je meedoet in de serie 'North & South'. Monmouth is in 1818 gebouwd en biedt je een uniek verblijf in een prachtig decor: tussen de magnolia's, met bos bedekte eikenbomen, tuinen en vijvertjes. Het restaurant is geopend voor ontbijt en diner. Op slechts enkele minuten met de auto, ben je in het downtown van Natchez. Verder kan je bij het hotel informatie verkrijgen over welke antebellum woningen nog meer open zijn voor publiek. In de ochtend geeft een medewerker van de antebellum een rondleiding over het terrein en vertelt je alles over de geschiedenis van de Monmouth Plantation.

Shack Up - vooraanzicht

Shack Up Inn Clarksdale

Wat een unieke ervaring om in een authentieke en historische Shack Ups te verblijven. De Shack Ups staan op de Hopson Plantation. Vroeger werd hier katoen geplukt en graan geoogst. In deze voormalige huisjes woonden de medewerkers van de katoen plantages en graan velden, tegenwoordig worden deze huisjes verhuurd. Niet alleen de historie maken deze Shack Ups uniek maar ook de gasten die hier slapen. De Shack Ups zijn namelijk onwijs populair bij artiesten, muzikanten en schrijvers. 
Voor fantastische live muziek raden wij je aan naar de Juke Joint Chapel Bar te gaan welke ook op de Hopson Plantation ligt. Hun specialiteiten zijn live muziek en speciaal bier! 

De Shack Ups zijn allen voorzien van 1 of 2 tweepersoonsbedden, een airconditioning, een koelkastje, magnetron en een badkamer. Je hebt dus alle faciliteiten zoals je deze in een hotelkamer ook hebt.  

Peabody hotel - duck

Peabody Hotel Memphis

In hartje Memphis vind je het Peabody Hotel. Dit hotel is de perfecte uitvalsbasis voor jou verblijf in deze swingende stad! Het hotel ligt onder andere op 10 minuten lopen van gitaarfabriek Gibson en op 15 minuten lopen van het National Civil Rights Museum. Om de hoek van het hotel vind je het bruisende Beale Street. Elke avond vind je hier in de vele bars, restaurants en cafes fantastische live muziek! 

Een historische traditie in het Peabody Memphis is de Peabody Eendenmars. Elke dag lopen 5 eenden van en naar de marmeren fontein in de lobby (echt een must-see!).

Het hotel beschikt over een volledig uitgeruste spa, een binnenzwembad en een sportschool. Er is een koffiebar en een lounge.De kamers zijn voorzien van 1 of 2 tweepersoonsbedden, een televisie, kluisje en wifi.  

De parkeerkosten bedragen circa $24,- USD per dag (excl. tax).

 

Thompson Nashville - lobby

Thompson Nashville

In de hippe upcoming wijk 'the Gulch' in Nashville vind je het luxe en sfeervolle Thompson Hotel. 'The Gulch' heeft trendy restaurants met terrassen, diverse cafes en bars met de beste live muziek en bijzondere boetiekjes. Een super leuke wijk voor jouw verblijf in Nashville. Het hotel beschikt over een te gekke rooftop bar, onder het genot van een heerlijke cocktail kijk je uit over het prachtige Nashville en geniet je van de Country muziek. Wil je een hapje eten? In de Marsh House Restaurant geniet je van een heerlijke 'southern-style' diner. De moderne kamers zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over 1 of 2 tweepersoonsbedden en een ruime badkamer.

Aanzicht Dollywood - Doetsreizen - Amerika

Dollywood's DreamMore Resort

Wie kent de hits als Jolene en (working) 9 to 5 niet? Deze hits zijn van een van 's werelds beroemdste zangeressen Dolly Parton. De countryzangeres heeft naast al haar muziekale successen ook haar eigen themaparken en bij deze themaparken hoort natuurlijk ook haar eigen Resort, Dollywood Dreammore Resort. Dolly is geboren in de omgeving van de Great Smokey Mountains en zorgt met haar themaparken en hotel voor veel werkgelegenheid in dit van oudsher armere gedeelte van Amerika. 

Het modern en gezellig ingerichte hotel beschikt over zowel een binnen- als ook een buitenzwembad, een gamehal, een Starbucks en uiteraard een schitterend restaurant waar je heerlijk kunt eten. Ook kun je gratis gebruik maken van de wifi én de shuttleservice naar de ingang van Dollywood. Wil je even een dag relaxen? Het resort beschikt over een prachtig wellness gedeelte waar je diverse behandelingen kunt boeken. 

De kamers zijn voorzien van alle standaard faciliteiten en bieden ook de mogelijkheid om waardevolle spullen te bewaren in een kluisje.

De auto kun je uiteraard parkeren bij het hotel, kosten hiervoor bedragen circa $25 per dag excl. tax. ( onder voorbehoud van wijzigingen)

 

Omni Park Grove Inn - omgeving

The Omni Grove Park Inn

The Omni Grove Park Inn verwelkomt je met een traditie van zuidelijke gastvrijheid te midden van de schoonheid van de Blue Ridge Mountains. Ontspan in de unieke ondergrondse spa met een binnenzwembad of geniet van een rondje golf op de door Donald Ross ontworpen baan. Dineren doe je in één van de vier restaurants. De stijlvolle kamers bieden schitterend uitzicht en beschikken over 1 of 2 tweepersoonsbedden, mini koelkastje en wifi. Niet inbegrepen: Resort fee van $ 39,55 per nacht.

Ritz Carlton Atlanta - Kamer

The Ritz-Carlton, Atlanta

Het Ritz-Carlton ligt in het hart van het centrum van Atlanta en straalt hedendaagse zuidelijke luxe uit. Vanuit het hotel ben je op korte loopafstand van World of Coca Cola, Centennial Olympic Park en Georgia Aquarium. De onlangs gerenoveerde hotelkamers en suites hebben uitzicht op de skyline van Atlanta en zijn voorzien van 1 of 2 tweepersoonsbedden, minibar, flatscreen tv en wifi. Na een dag vol sightseeing kun je ’s avonds genieten van een uitgebreid diner in AG, de moderne bar en steakhouse van het hotel.

Reis in stijl met de klasse BEST van Doets Reizen.

Per locatie de beste keuze en mogelijkheden. Dit zijn accommodaties binnen het luxe segment of juist zeer bijzondere locaties. Denk daarbij aan de beste ligging binnen de grenzen van Nationale Parken, direct aan zee of andere bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan sfeervolle lodges, ranches, resorts en luxe hotels. De perfecte keuze voor iedereen die verzekerd wilt zijn van de allerbeste beleving tijdens de reis.

CO₂-uitstoot

Deze CO₂-uitstootberekening is ter indicatie en op basis van onafhankelijke data die door voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal beschikbaar zijn gesteld aan Doets Reizen. De verwachte CO₂-uitstoot van deze reis is per persoon en op basis van 4 personen per reis waarbij we ervan uitgaan dat het vervoermiddel ter plaatse en de accommodatie(s) gedeeld worden door 4 personen. Voor de (intercontinentale)vliegreis hanteren we de kortste verbindingen (waar mogelijk non-stop) en wanneer er meerdere reisduren mogelijk zijn is de berekening op basis van de kortste reisduur. De klimaat-impact van de activiteiten hebben we geschat op basis van veelvoorkomende activiteiten die horen bij het gekozen vakantietype.

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze berekening. Deze berekening heeft enkel een informatief doeleinde.

Met deze vakantie stoot je ongeveer 2.600 kilo CO₂ per persoon uit.

Bekijk hier de verhouding per reisonderdeel.
Vliegreis 76,6%
Accommodaties 10,7%
Rondreis 9,4%
Huurauto 3,3%

Bovenstaande berekening is op basis van 4 personen per reis en is in samenwerking met voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal ontwikkeld.

Wat is 2.600 kilo CO₂-uitstoot precies?

Je weet nu hoeveel CO₂-uitstoot jouw vakantie veroorzaakt. Waarmee kun je dat vergelijken?

 • 3.287 keer 8 minuten douchen
 • De besparing van 19 zonnepanelen die één jaar lang stroom opwekken

Over deze berekening

De CO₂-uitstoot van broeikasgassen voor het vervoer wordt bij vliegtuigen, bussen en treinen berekend door het aantal reizigerskilometers te vermenigvuldigen met de emissiefactoren voor dat type voertuig. Doets Reizen hanteert in samenwerking met Milieu Centraal de emissiefactoren die zijn verkregen na studies en onderzoek en deze worden jaarlijks gecontroleerd op actualiteit.

Vliegvervoer

Voor het bepalen van de CO₂-uitstoot voor de vliegreizen hanteren we een vliegreis op basis van Economy Class. Wanneer je Premium of Businessclass vliegt, is de CO₂-uitstoot vele malen hoger. Vliegtuigen produceren naast CO₂, ook waterdamp, stikstofoxiden, roet en andere stoffen met een korte atmosferische verblijftijd. De uitstoot van deze zogeheten 'niet-C02emissies' op grote hoogte zorgen voor een verandering in de samenstelling van de atmosfeer, een verstoring van de stralingsbalans op aarde en uiteindelijk voor een extra broeikaseffect. De directe CO₂-uitstoot die vliegen veroorzaakt, wordt daarom vermenigvuldigd met 1,7 om het ook het effect van deze niet-C02 emissies mee te nemen. Op die manier weet je de totale klimaatimpact van vliegen, uitgedrukt in CO₂ equivalenten.

Auto/camper

Bij personenauto’s hanteren we één benzineauto van gemiddeld formaat per reisgezelschap. De grootte van de auto, het type brandstof én het landschap (berglandschap, steden etc.) hebben invloed op de daadwerkelijke uitstoot van de auto.

Bij campers gaan we uit van de uitstoot van een gemiddelde camper. Voor de uitstoot van de gemiddelde camper is een gewogen gemiddelde berekend op basis de modellen 'alkoof', 'integraal', 'half-integraal' en 'buscamper'. Hoe groter de camper hoe hoger de uiteindelijke uitstoot zal zijn.

Veerboot

Soms bevat een reis één of meerdere ferryovertocht(en). Op trajecten waar dit relevant is, wordt de CO₂-uitstoot bepaald op basis van het vaartraject.

Treinvervoer

Het treinvervoer is op basis van een gemiddelde en op basis van het aantal reizigerskilometers. De uiteindelijke CO₂-uitstoot hangt af van het type trein, de bezettingsgraad van de trein en aandrijving (bijvoorbeeld elektrisch of diesel).

Accommodaties en activiteiten

De gegevens voor de impact van de accommodatie en de activiteiten op vakantie zijn gebaseerd op data van de Carmacal tool, die is opgesteld door de Breda University of Applied Sciences, in samenwerking met de ANVR.

Meer over onze samenwerking met Milieu Centraal

Met het oog op de toekomst, het faciliteren van bewustwording en het beperken van de negatieve klimaatimpact werkt Doets Reizen op een niet-commerciële basis samen met voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal. Met deze kennis op zak, kun jij als reiziger een bewuste keuze maken op basis van de CO₂-uitstoot per reis. Milieu Centraal waarborgt de totstandkoming van deze CO₂-uitstootberekening.

Doets Reizen kiest er bewust voor om inzicht te geven in de klimaatimpact van reizen en vakantiebestemmingen. Doets Reizen gebruikt hiervoor de actuele data van Milieu Centraal om reizen op CO₂-uitstoot door te rekenen. Voor wie hier waarde aan hecht maken wij het extra makkelijk om een bewuste vakantiekeuze te maken.

Milieu Centraal levert betrouwbare data en controleert jaarlijks de rekenmodules op deze website.

Video's van deze reis

Foto's van deze reis

Beoordelingen (3)

Het was fantastisch!

Amy van der Linden

Het was fantastisch!! Wij hebben genoten van de fantastische muziek en de prachtige hotels. Met name de Shack Up vonden wij heel bijzonder om in te verblijven. 

Ponce city market roof te Atlanta is een aanbeveling waard!

A. van Zanten

    

Diversiteit in muziek, mensen, landschap

R. van de Plas

Diversiteit in muziek, mensen, landschap

Als je op zondag in Memphis bent, ga naar een kerkdienst van de zanger/pastor Al

Green in the Fulltime Tabernacle Church; je komt er zo blij vandaan!

Inbegrepen

 • Retourvlucht in de Economy Class met getoonde luchtvaartmaatschappij inclusief 1 stuks ruimbagage van max 23 kilo per persoon
 • Luchthavenbelastingen
  Door wijzigingen in brandstoftoeslagen of veiligheidstoeslagen kan de luchthavenbelasting na boeking hoger worden; voor de eventuele verhoging word je conform onze reisvoorwaarden nabelast.
 • Maaltijden naar de aard van de dag tijdens de trans-Atlantische vliegreis (tenzij anders aangegeven). Meer informatie zie ‘Luchtvaartmaatschappij’
 • 14 overnachtingen  conform hotelselectie
 • Lokale belastingen over verblijfkosten en inbegrepen excursies
 • Gebruik van kamers met bad en/of douche, toilet, airco of verwarming
 • 12 x 24 uur gebruik huurauto HERTZ: Huursoort 1
  1-4 personen categorie -B- Compact Car
  5 personen categorie -R- Minivan
  6 personen categorie -T- Large SUV
 • Toeristisch informatiepakket
 • Airboat Tour in New Orleans
 • Donatie Pacific Wild € 2,- per persoon

Niet inbegrepen

 • De maaltijden tijdens je verblijf: ontbijt, lunch en diner (tenzij anders aangegeven)
 • Huurauto: opwaardering naar huursoort 2 of een ander type huurauto
 • Drop off kosten huurauto - $300,- ter plaatsen te betalen
 • Benzine-, parkeer-, en tolgelden
 • Eventuele drop-off kosten
 • Verzekeringen, assurantiebelastingen en poliskosten
 • Nationale Parken Pas ca. $US 80. Je kunt deze pas kopen bij het eerste Nationale Park wat je bezoekt
 • De entreegelden van de diverse te bezoeken attracties, excursies, evenementen en musea (tenzij anders aangegeven)
 • Reserveringskosten €40,- per boeking
 • Calamiteitenfonds: €2,50 per boeking
 • Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering: € 3,- per persoon
 • Bijdrage SGR Fonds: € 5,- per persoon
 • Kosten voor visumontheffing(en) voor reizen naar Amerika en Canada. Meer informatie over het aanvragen en bijkomende kosten lees je hier.

Luchtvaartmaatschappij

Tijdens het boeken van je reis, kun je kiezen uit verschillende luchtvaartmaatschappijen. Iedere luchtvaartmaatschappij hanteert specifieke voorwaarden betreffende maaltijden, bagageregels en stoelreserveringen. Lees hier welke voorwaarden van toepassing zijn.

Verzekeringen

Ga goed verzekerd op reis! Hiermee voorkom je vooraf en tijdens je reis onaangename verassingen en kosten. Je kunt optioneel diverse verzekeringen via Doets Reizen afsluiten. Onze reis- en annuleringsverzekeringen en Doets Plus Pakket voor voertuigen zijn speciaal afgestemd op het reizen in de Verenigde Staten, Canada en IJsland, waardoor jij je nergens meer druk over hoeft te maken. Meer informatie over onze verzekeringen lees je hier. Ook als je zelf elders verzekeringen hebt afgesloten, raden wij je aan om direct na boeking de betreffende voorwaarden te controleren voor de reis die jij gaat maken. 

Beschikbaarheid

Al onze reizen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Het kan voorkomen dat op het moment dat jij bij ons boekt, het gewenste hotel/kamertype, vlucht(en) of voertuig niet beschikbaar is. Gelukkig kunnen wij in dit geval een vergelijkbaar alternatief voor jou boeken. Eventuele meer- of minderprijs wordt doorberekend en toegelicht door één van onze reisspecialisten. 

Voorwaarden & praktische informatie

Lees hier onze reisvoorwaarden en veelgestelde vragen voor meer praktische informatie en handige tips

Gerelateerde reizen

Logo Doets Reizen

Truly Deep South Deluxe

16 dagen
Vanaf 2.889,-
Vanafprijs p.p. per persoon i
Bereken jouw prijs