De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Reserveren toegang Acadia National Park

De natuur in Noordoost Amerika is wonderschoon. Idyllische havensteden afgewisseld met groene rotsachtige natuur. ’s Zomers worden de parken druk bezocht en om de toestroom van mensen te reguleren hebben een aantal parken er voor gekozen om met een reserveringsysteem te werken. Naast het in het bezit hebben van een Nationale Parken pass of toegangsbewijs per park, dien je een datum en tijd te reserveren. Op deze manier zorgt National Park service voor een goede doorstroom en minder files.

Acadia National Park

Acadia National park is een must see voor natuurliefhebbers die door Noordoost Amerika reizen. Een combinatie van granietenpieken, kleine strandjes, rotsachtige kusten en scenic drives waar je talloze stops kunt maken, zorgen voor een fantastische  bestemming. 

Acadia National Park - Maine - Amerika - Doets Reizen

Hoe werkt het

Zodra je reis is geboekt is het aan te raden om jouw bezoek aan Acadia National Park goed te plannen. Via de website van National Park Services kun je een account aanmaken die je voor meerdere reserveringen kunt gebruiken. De entreekosten bedragen $35,- incl. $ 6,- reserveringskosten. De reserveringskosten zijn non-refundable. Indien je een jaarkaart hebt, dien je dit bij de reservering te noteren en wordt alleen de $ 6,- reserveringskosten in rekening gebracht.

Je dient tevens in het bezit te zijn van een ID welke bij de ingang gecheckt zal worden. 

Acadia National Park - Maine - Amerika - Doets Reizen

Wanneer is reserveren nodig

Een reservering is noodzakelijk als je het National Park bezoekt in de periode 25 mei tot en met 19 oktober 2022.  Je kunt 90 dagen van te voren een reservering maken. Mocht het niet lukken om binnen die tijd een reservering te maken dan kun je het 2 dagen voor aankomst in Acadia National Park (nogmaals) proberen. 

Acadia National Park - Maine - Amerika - Doets Reizen

Uitgelichte reizen