De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Rondreis West-Canada

Een rondreis door West-Canada maken is een droom van velen. Laat deze droom uitkomen en ga op pad met de camper of auto om West-Canada te ontdekken. De nationale parken die het land rijk is met meren, watervallen en ruige kusten zorgen voor een fantastische afwisseling voor jouw vakantie in West-Canada.

Bezoek de nationale parken van West-Canada tijdens jouw rondreis

De bekende nationale parken in West-Canada, zoals Banff en Jasper National Park, heeft iedereen wel eens op een foto gespot. Onder West-Canada vallen de provincies Alberta en British-Columbia. Op de kaart lijkt het gebied misschien niet groot, maar met een rondreis ben je in drie weken al snel 4000 kilometer verder. Neem dan ook de tijd om de Nationale Parken te ontdekken. De nationale parken die je zeker niet mag overslaan tijdens je rondreis door West-Canada zijn:

1. Bezoek Banff National Park

2. Bezoek Jasper National Park

3. Bezoek Wells Gray National Park

4. Bezoek Pacific Rim National Park

Moraine Lake -Banff National Park - Alberta - Canada - Doets Reizen

Rondreis door West-Canada met de camper

Met de camper West-Canada ontdekken is zeer geliefd onder de reizigers, maar ook onder de bevolking van Canada. Met de camper door de parken van Canada toeren is een prachtige manier om de natuur te ontdekken. De bijzondere wegen zoals de Icefields Parkway brengen je langs gletsjers, fantastische uitzichtpunten en mooi gelegen campings waar jij tijdens je camperrondreis door West-Canada kan overnachten. 

Rondreis door West-Canada met de auto

Is een camperrondreis door West-Canada niet voor jou weggelegd? Ontdek West-Canada dan met de auto. De wegen in Canada zijn goed te rijden, dit houdt in dat een SUV niet nodig is maar wel meer gemak geeft. Plan genoeg rustdagen in tijdens je reis. Je overnacht in fijne accommodaties, gelegen op de hotspots. 

Icefields Parkway - Alberta - Canada - Doets Reizen

Beste reisperiode voor jouw rondreis door West-Canada

Wat is de beste reisperiode om een rondreis door West-Canada te maken? Dat hangt er vanaf van wat je wilt zien en doen. Ga van juni t/m september op vakantie naar West-Canada als je de voorkeur geeft om met lekker weer te gaan wandelen door de bergen en langs de meren. In de winterperiode is West-Canada een waar winterwonderland. Ook in winterperiode is het mogelijk om met de auto een rondreis te maken door West-Canada en onderweg te stoppen om te skiën of andere unieke excursies. 

Bow River Ride - Banff National Park - Alberta - Canada - Doets Reizen

Unieke lodges in West-Canada

Wil jij overnachten in unieke lodge in West-Canada? Dan ben je bij Doets Reizen aan het juiste adres. West-Canada beschikt namelijk over meerdere geweldige lodges die zijn gelegen midden in de natuur. Je komt er dan ook alleen per watervliegtuig. Denk hierbij aan de Spirit Bear Lodge, Knight Inlet Lodge en de Farewell Harbour Lodge. De medewerkers weten je alles te vertellen over de natuur, de wildlife en de geschiedenis. Ga mee op pad en ontdek de wondere wereld van West-Canada. 

Knight Inlet Lodge - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Complete rondreizen door West Canada

De rondreizen door West-Canada samenstelt worden gemaakt aan de hand van jouw wensen. Laat je inspireren door onze ervaringen om jouw droomreis naar West-Canada compleet te maken. Wij zorgen ervoor dat de accommodaties en excursies aansluiten op jouw reisprogramma. 

Knight Inlet Lodge - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte reizen