De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Sarlat la Canada in Hotel - Madeleine

Aan de ingang van de Middeleeuwse stad Sarlat-la-Canéda in het centrum van de oude stad en historische plek in de Dordogne ligt hotel & Spa Sarlat la Canada in Hotel Madeleine. Sarlat-la-Canéda staat bekend om zijn beschermde monumenten, markten en winkels, talrijke restaurants en museums. Ook heb je door het hele hotel toegang tot gratis Wifi. Je kunt parkeren bij het hotel tegen betaling. De kamers zijn voorzien van airconditioning en hebben een pas gerenoveerde badkamer.

Faciliteiten

Het viersterren hotel voldoet aan alle faciliteiten en diensten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het hotel beschikt over een verwarmd zwembad, een spa met Hamam, een jacuzzi, een gezellig terras en een bar. 

De kamers

De kamers zijn voorzien van de volgende voorzieningen: Een televisie, een airconditioning, handdoeken voor het zwembad en een badjas en er is een minibar aanwezig op de kamer.  De kamers hebben een pas gerenoveerde eigen badkamer. In de badkamer is een inloopdouche en / of een ligbad. Op de kamer heb je gratis wifi.

Adres

1 Place de la Petite Rigaudie, 24200 Sarlat-la-Canéda, Frankrijk

Uitgelichte reis