Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Stedentrips in Boston

Boston voelt voor veel mensen als de meest 'Europese' stad van Amerika. Het prachtige, historische centrum van deze vriendelijke en gastvrije stad nodigt uit om op een ontdekkingstocht te gaan langs gezellige pubs, karakteristieke oude panden, bruisende marktpleinen, sfeervolle kades, uitgestrekte parken en door schilderachtige straatjes met keistenen. De beroemde Freedom Trail die je in Boston kunt bewandelen, loopt als een rode draad door het centrum en voert je langs alle iconische plekken die deze stad hebben gevormd tot de plek die het vandaag de dag is. Je geniet elke seconde tijdens een stedentrip naar het tijdloze Boston.

Bekijk onze stedentrips in Boston

Meer beleving tijdens jouw stedentrip

Je kunt jouw stedentrip naar Boston nog beter beleven tijdens het ondernemen van leuke excursies. Wist je bijvoorbeeld dat pal voor de kust van Boston een enorm groot beschermd zeegebied ligt, het Stellwagen Bank National Marine Sanctuary, waar veel indrukwekkende zeedieren zich helemaal thuisvoelen? Via Doets Reizen kun je tickets boeken voor een whale watch tour naar dit gebied, waar je oog in oog kunt komen te staan met diverse walvissoorten!

Boston - Massachusetts - Doets Reizen

De leukste hotels in het centrum

Tijdens een stedentrip naar Boston wil je vanuit het hotel naar buiten wandelen en op loopafstand zijn van de bezienswaardigheden. Hiermee zijn wij bij Doets Reizen het volledig eens, want we willen dat je optimaal geniet van het stadsleven tijdens je verblijf, zonder dat je kosten moet maken om met het openbaar vervoer in het centrum van de stad te komen. Wij bieden voor jouw verblijf in Boston dan ook de leukste hotels aan op loopafstand van de hotspots.

Boston - Massachusetts - Doets Reizen

Persoonlijk advies

Bij Doets Reizen kun je altijd terecht voor persoonlijk advies over jouw stedentrip naar Boston. Bij een stedentrip naar een Amerikaanse stad komen veelal andere aspecten om de hoek kijken dan bij een stedentrip dichter bij huis. Welke vliegmogelijkheden zijn er? Waar moet ik rekening mee houden qua reisdocumenten? Welke hotels passen bij mijn wensen? Bij Doets Reizen staat de deur open en krijg je naast antwoord op je vragen ook een passend reisadvies. Kom gerust langs bij ons op kantoor, bel ons, of stuur ons een email met je vragen en wensen. We helpen je graag goed op weg!

Boston - Massachusetts - Doets Reizen

Uitgelichte stedentrips in Boston

Logo Doets Reizen

Stedentrips in Boston