Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Stedentrips in Chicago

Chicago is een geheel eigen, karaktervolle metropool, die zich niet laat vergelijken met San Francisco, Boston of zelfs New York. Chicago is de stad van blues, jazz en Al Capone. De veelal moderne architectuur is magnifiek en de stad zit bomvol designshops, goede restaurants, kunstzinnige stadsparken en gezellige bluesclubs. En wat te denken van de indrukwekkende skyline, die er fantastisch uitziet vanaf de grond, het water en de hoogste verdieping van de wolkenkrabbers.

Bekijk onze stedentrips in Chicago

Excursies maken jouw stedentrip compleet!

Beleef en ontdek Chicago tijdens een van de must-do excursies die je direct bij boeking vast kan leggen. Ontdek Chicago bijvoorbeeld op de fiets en bekijk alle hoogtepunten van de stad. Ook de 360 Chicago in de John Hancock Tower mag je niet missen, een fenomenaal uitzicht. De echte waaghalzen kunnen in het gekantelde raam gaan staan en ook het uitzicht onder je bewonderen!

Chicago - Illinois - Doets Reizen

Relaxen, shoppen, genieten!

Chicago is de stad waar alle goede elementen samenkomen. Je kunt dan ook een dagje relaxen op het strand, winkelen in de shopping gebieden of je vergapen aan moderne architectuur en wolkenkrabbers.

Chicago - Illinois - Doets Reizen

Stranden, kunst en muziek!

Chicago is precies wat je van een Amerikaanse stad verwacht: wolkenkrabbers, brede avenues en vele parken. Wat Chicago extra speciaal maakt is de aanwezigheid van moderne kunst die letterlijk op straat te vinden is en de stranden. Met name in de zomer is het heerlijk warm in Chicago!

Chicago - Illinois - Doets Reizen

Goed bereikbaar

Chicago is net als New York City goed bereikbaar met directe vluchten tussen Amsterdam en Chicago. Zowel KLM als United Airlines vliegen beide non-stop op deze geweldige StedenTrip bestemming.

KLM - Doets Reizen

Uitgelichte stedentrips in Chicago

Logo Doets Reizen

Stedentrips in Chicago