Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Stedentrips in Miami

Ontdek Miami tijdens een stedentrip. Het is de stad die alles heeft: prachtige witte zandstranden, unieke Art Deco-architectuur in zomerse pasteltinten en het hele jaar zonnig weer! Proef de zwoele Cubaanse sfeer aan Calle Ocho, geniet van een drankje op een van de terrasjes aan het sfeervolle Lincoln Road Mall en zon op het trendy strand van South Beach. Ontdek de stad van the hip, the hot and the happening!

Bekijk onze stedentrips in Miami

Alles op loopafstand

Miami Beach is erg populair en daardoor is de parkeergelegenheid beperkt. Door deze schaarste lopen de parkeerkosten, vooral in de weekenden enorm op. In onze reizen lever je daarom de huurauto in bij aankomst in Miami of haal deze pas op wanneer je Miami verlaat. Veel hoogtepunten in Miami zijn op loopafstand van de door ons geselecteerde hotels gelegen.

Miami Beach - Miami - Florida - Doets Reizen

Te gekke excursies

Het Miami Art Deco Disitrict is uniek. Ontdek de mooiste Art Deco gebouwen en andere leuke hoogtepunten van Miami Beach tijdens een begeleide excursie per fiets of segway. Zo hoor je ook de verhalen achter deze gebouwen en leer je meer over de bijzondere Art Deco stijl. Deze of een andere excursie maakt een Stedentrip Miami nog leuker.

Miami Beach - Miami - Florida - Doets Reizen

Uitgebreid reisbescheiden pakket

Wanneer je een Stedentrip Miami bij Doets Reizen boekt, ontvang je voor vertrek een uitgebreid reisbescheiden pakket. Een onderdeel van dit pakket zijn onze zogenoemde TripTrips. In deze TripTrips krijg je allerlei leuke tips over wat er te zien en te doen is in Miami Beach. Breng bijvoorbeeld echt een bezoek aan de Wynwood Walls en Little Havana, twee bijzondere wijken van Miami.

Specialist in maatwerk

Een stedentrip Miami op zich is natuurlijk al geweldig. Maar heb je meer tijd om in Florida te besteden, dan kan deze stedentrip natuurlijk altijd worden uitgebreid met jouw wensen. Huur bijvoorbeeld een auto en ontdek de Florida Keys of ga op avontuur in Everglades National Park. Mogelijkheden genoeg!

Miami Beach - Miami - Florida - Doets Reizen

Uitgelichte stedentrips in Miami

Logo Doets Reizen

Stedentrips in Miami