Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Stedentrips in Orlando

Orlando; de stad van Mickey Mouse, pretparken en fun. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk in deze uitgestrekte stad. Niet alleen achtbaanjunkies moeten een bezoek brengen aan Orlando, ook voor de shopaholics is het een must-do. In de vele outletcentra en prachtige winkels slaag je zeker. Dit alles en nog veel meer zul je ontdekken tijdens een stedentrip Orlando.

Bekijk onze stedentrips in Orlando

Unieke excursies

Natuurlijk kun je bij Doets Reizen een toegangsticket voor een van de vele attractie parken vooraf aan jouw vakantie bij boeken, maar Orlando is veel meer dan Mickey Mouse en achtbanen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook een prachtige kajaktocht bij Shingle Creek voor jou organiseren. Wij zorgen graag voor deze en andere onverwachte en onvergetelijke momenten tijdens jouw stedentrip Orlando, zodat je nog lang met veel plezier aan je reis zult terug denken.

Shingle Creek - Orlando - Florida - Doets Reizen

Grote variatie in accommodaties

Zoveel mensen, zoveel smaken. Dit is vooral van toepassing op de accommodaties in Orlando. Het aantal accommodaties in deze stad is enorm. Bij Doets Reizen hebben wij daarom een selectie voor je gemaakt. Kies voor de luxe van een hotel met veel faciliteiten of juist een appartement waar je kunt genieten van een zelf gemaakte maaltijd. Tijdens een stedentrip Orlando is alles mogelijk.

Orlando - Florida - Doets Reizen

Inclusief auto

Al onze stedentrips Orlando zijn inclusief een huurauto. Dit zorgt ervoor dat je alle vrijheid heb. Of je nu de pretparken wilt bezoeken, een uitstap buiten de stad in gedachten hebt of 's avonds bij een restaurant wilt gaan eten. Je kunt gaan en staan waar je wilt. Natuurlijk is het altijd mogelijk om deze huurauto op te waarderen naar een echte Amerikaanse auto, vraag onze reisspecialisten welke auto bij jouw reisgezelschap en wensen past.

Orlando - Florida - Doets Reizen

Uitgebreid reisbescheidenpakket

Er is zoveel te zien en te beleven in Orlando, maar wat moet je nu echt doen tijdens een Stedentrip Orlando. Een antwoord op deze vraag krijg je natuurlijk van onze reisspecialisten en lees je ook terug in onze uitgebreide reisbescheidenpakket. In de door ons samengestelde TripTips vind je allerlei insidertips van deze en nog veel meer bestemmingen.

Uitgelichte stedentrips in Orlando

Logo Doets Reizen

Stedentrips in Orlando