Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Stedentrips in Philadelphia

Philadelphia - 'the City of Brotherly Love', zoals de bijnaam luidt - is een prachtige stad aan de oostkust van Amerika. Dit juweeltje zal je bekoren met het beste van het beste op het gebied van kunst en historie, maar ook op culinair en shopgebied! In de stad waar de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring werd ondertekend, proef je de vrijheid terwijl je de sfeervolle straten verkent. Van pittoreske straatjes wandel je in Philadelphia gemakkelijk naar bruisende stadsparken, leuke boetiekjes, toprestaurants en dito musea.

Bekijk onze stedentrips in Philadelphia

Nog meer reisbeleving

Een stedentrip in Philadelphia staat garant voor een onvergetelijke reis langs de bakermat van het ontstaan van Amerika. Philadelphia kent daarnaast echter ook een rijke sportgeschiedenis en sportcultuur. Het is dan ook geweldig om tijdens je stedentrip een echte Amerikaanse sportwedstrijd te bezoeken, bijvoorbeeld een honkbalwedstrijd van de Philadelphia Phillies! Doets Reizen regelt het voor je en laat je zo nog meer beleven!

Philadelphia Phillies - Honkbal - Sport - Pennsylvania - Amerika - Doets Reizen

Autohuur bijboeken, geen probleem!

Philadelphia is een echte wandelstad. De bezienswaardigheden in deze stad liggen op een korte afstand van elkaar en daarom is een auto in de stad zelf overbodig. Wil je er tijdens je stedentrip een dagje op uit trekken om de prachtige omgeving van Philadelphia te gaan bekijken en om kennis te maken met de Amish cultuur in het nabijgelegen Lancaster, dan kun je via Doets Reizen eenvoudig autohuur bijboeken. Je kunt jouw stedentrip naar Philadelphia bij ons helemaal aanpassen en uitbreiden naar jouw wensen.

Lancaster - Pennsylvania - Amerika - Doets Reizen

Expertise over Philadelphia

Philadelphia behoort al sinds jaar en dag tot onze absolute favorieten onder de Amerikaanse steden! De schitterende musea, waaronder het Rodin Museum en het Philadelphia Museum of Art, gecombineerd met de historie bij Independence National Historical Park, en de levendigheid van Rittenhouse Square; we raken er niet over uitgepraat! Echter, bij Doets Reizen kunnen we uit eigen ervaring nog veel meer leuke plekjes en activiteiten in Philadelphia met jou delen die je nog niet kende. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tocht naar de top van de historische Philadelphia City Hall voor een prachtig uitzicht over de stad?

City Hall - Philadelphia - Pennsylvania - Amerika - Doets Reizen

Uitgelichte stedentrips in Philadelphia

Logo Doets Reizen

Stedentrips in Philadelphia