Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Stedentrips in Vancouver

Vancouver is misschien wel de leukste stedentripbestemming in Canada. Je kunt je in deze fraaigelegen stad in het westen van British Columbia prima een week vermaken. De combinatie van het sfeervolle stadscentrum en de omliggende natuur zorgt ervoor dat jij tijdens je bezoek aan Vancouver een prima indruk krijgt van dit mooie land.

Bekijk onze stedentrips in Vancouver

Excursiemogelijkheden

Rondom Vancouver en in het centrum is veel natuurschoon te vinden. Tijdens je stedentrip Vancouver is het daarom gewoon mogelijk om ook eens buiten de stad indrukken op te doen. Bijvoorbeeld Capilano Park met haar hangbrug of het groende Grouse Mountain met uitzicht op de skyline. In het stadspark is zelfs een gigantisch regenwoud te vinden met totempalen en stranden.

Capilano Suspenion Bridge - Vancouver - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Waarom Vancouver?

Het bijzondere van Vancouver is dat de stad omringd is door natuur: zee, gematigd regenwoud, strand én bergen! Andere kenmerken die aan Vancouver toebedeeld kunnen worden zijn; topmusea, bijzondere architectuur, schoon en veilig, hippe buurten, rustige stranden maar vooral veel groen!

Capilano Park - Vancouver - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Vancouver dichterbij dan je denkt!

Vancouver ligt inderdaad helemaal in het westen van Canada. Toch duurt de non-stop vliegreis met KLM naar Vancouver maar circa 2,5 uur langer dan wanneer je naar New York vliegt. Laat je dus niet afschrikken door de afstand van deze prachtige stad. Vancouver ligt dichterbij dan je denkt!

KLM - Schiphol - Doets Reizen

Tips en informatie

Wij zijn fan van Vancouver en vinden het daarom leuk om jou te voorzien van nuttige tips en handige informatie. Circa 6 weken voor vertrek ontvang jij een op maat gemaakt reisbescheidenpakket boordevol nuttige informatie. Jij kunt je dus van te voren al goed voorbereiden en je tijd in Vancouver optimaal besteden.

Uitgelichte stedentrips in Vancouver

Logo Doets Reizen

Stedentrips in Vancouver