Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Aleesha Reinartz

Lead Reserveringen The Snow Owl

Sneeuwuil
De sneeuwuil is sterk en niet snel van zijn stuk te brengen, hij reageert rustig en bedaard en is zeker niet bang om zich te verdedigen tegen veel grotere dieren. Een uil heeft scherpe en sterke klauwen, hiermee kan hij doelgericht zijn prooi benaderen en vangen. Als er een probleem ontstaat, stop ik niet totdat dit volledig is opgelost in plaats van dat ik iets uit de wegga. Ook als dit stress kan veroorzaken blijf ik kalm en ga rustig te werk.

Aleesha Reinartz - Doets Reizen

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Sinds: 2022
Geboortejaar: 1992
Functie: Lead Reserveringen

Reiservaring:
Mijn camperreis door West Canada was 1 grote beleving, de mooiste plek die ik heb bezocht was Moraine Lake. De rust en het uitzicht maken het zo bijzonder dat je daar zo lang mogelijk wilt blijven. De natuur en activiteiten waren geweldig, van de boottocht om walvissen te spotten op Vancouver Island tot hiken naar Joffre Lakes tot aan de Icefield Parkway.

Favoriete hotel:
Moraine Lake Lodge is een plek waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht. De bergen waren zo mooi en het meer had een prachtige kleur. Je kan ook vele geweldige wandelingen maken bij bijvoorbeeld Larches Valley.

Favoriete food:
Gumbo is een stoofpot waarvan het recept in de 18e eeuw in de Amerikaanse staat Louisiana is ontstaan. Het bestaat uit vlees en/of vis, okra, roux, sassafraskruiden en de Cajun holy trinity (een mengsel van paprika, selderij en ui).

Favoriete uitzicht:
Mijn favoriete uitzicht waren de rijstvelden in Bali.

Favoriete stad/staat/provincie:
Salt Lake City staat bekend om zijn schitterende uitzicht op de hoge Wasatch Range en eindeloze mogelijkheden voor recreatie in de buitenlucht. Ik ben hier zelf nog niet geweest maar omdat dit natuur gecombineerd met een leuke gezellige stad zou ik hier graag een keer naartoe gaan.

Favoriete activiteiten:
Alle sportieve activiteiten die ik kan doen. Daarnaast ga ik ook vaak naar musea als ik op vakantie ben en bezoek ik graag zo veel mogelijk restaurants met lokale gerechten.

Favoriete National Park:
Het Zion National Park is een prachtig park in de Amerikaanse staat Utah. Het park bestaat uit indrukwekkende rotsformaties en is de perfecte locatie om onvergetelijke wandeltochten te maken, te paardrijden en te klimmen. Ik ben hier zelf nog niet geweest maar dit staat hoog op mijn lijstje.

Favoriete strand:
Toen ik in Rhodos was (Griekenland) ben ik op zoek gegaan naar een goede plek om te snorkelen en ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Anthony Quinn Bay. Dit was wat moeilijk te bereiken maar het helemaal waard. Het water was niet diep en omdat dit een baai is, waren er heel erg veel vissen te zien.

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring