Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Anca Damaceanu

Finance White-tailed Deer

Een witstaarthert is een prachtig dier dat leeft in Zuid-Canada. De dieren hebben prachtige en imposante hoorns die elk jaar uitvallen om plaats voor nieuwe te maken. Het witstaarthert is een sociaal dier dat het liefst in groepen leeft.

Dionne Gooijer - Deer

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar

1962

Functie 
Finance

Sinds
2023

Reiservaringen
In 2002 ben ik voor het eerst naar Amerika geweest, hier heb ik een mooie reis naar het bruisende Chicago gemaakt. 

Favoriete hotel
Mijn favoriete hotel is the Wit Chicago-De uitzichten vanuit het hotel zijn waanzinnig, die geven je het gevoel de gigantische wolkenkrabbers bijna aan te kunnen raken. Deze ervaring zou ik heel graag nog eens willen herhalen staat op mijn bucketlijst.

Favoriete food
Oh ja… seafood is mijn favoriet. Je kunt er heerlijk van genieten in the Mac’s Shack, een typisch Amerikaans restaurant hierin gespecialiseerd.

Favoriete uitzicht
Soms droom ik naar een reis naar Canada met zijn prachtige wilde natuur. En mijn droom heeft ook een concreet beeld, namelijk Garibaldi lake -Whistler te British Columbia, een eerste plek op mijn bucketlist.

Favoriete stad
Mijn favoriete stad blijft Chicago. Het gevoel dat je een beetje op een andere planeet bent kreeg ik door deze stad. Bijzondere mengeling van oude en nieuwe architectuur, veel cultuurbeleving en mooie fashion galeries.

Favoriete staat/provincie
Op mijn bucketlist staat ook Alaska. Dat heeft te maken met mijn avontuurlijke aard, de natuur is hier grenzeloos veelzijdig, van mysterieuze gletsjers tot fjorden en vulkanen, van de roodkleurige landschappen tot regenwouden…

Favoriete activiteiten
Mijn favoriete activiteit is: reizen! En hoe zou ik het beste doen? Een reis door Noord America met Rocky Mountaineer zal een onvergetelijke ervaring zijn. De meest legendarische treinreis waardoor je van adembenemende natuurschoon en pure wildernis kunt genieten. De trein komt op plekken die niet anders bereikbaar zijn en dat maakt het uniek! Ja, weer een bloem op mijn bucketlist!

Favoriete National Park
Amerika - Rocky Mountain National Park met zijn hoge bergpieken en talloze invalhoeken heeft een prioritair plek op mijn bucketlist.

Favoriete strand
Last but not least mijn favoriete strand is en zal blijven: het strand van Oahu /Hawaii. Dit staat heel hoog op mijn bucketlist net zoals een bezoek naar alle 4 grootste prachtige eilanden van dit archipel.

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring