Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Chantal Schouten

Reisspecialist Husky

De husky straalt een natuurlijke kracht uit die onmiskenbaar is en alles aanpakt. Als avontuurlijke geest past ze zich makkelijk aan verschillende omgevingen aan. Als reisspecialist vertoont ze dezelfde vastberadenheid als de husky. Ze gaat elke uitdaging aan bij het plannen van de meest onvergetelijke reizen waar haar vriendelijkheid zeker aan mee werkt.

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar

1998

Functie 

Reisspecialist

Sinds

2023

Reiservaringen

Ik heb al verschillende reizen in Europa mogen maken, maar helaas nog niet naar Amerika. De wens om een reis naar Amerika te maken is dan ook groot. Ik zou heel graag een reis door Florida willen maken om daar de mooie stranden te bezoeken. Ook lijkt het mij heel gaaf om New York City te bezoeken!

Favoriete hotel
Ik vindt dat een mooi hotel de reis compleet maakt, een hotel die ik dan ook graag zou willen bezoeken is The Don CeSar bij St. Pete Beach.

Favoriete food
Italiaans eten is zeker mijn favoriet! 

Favoriete uitzicht

Dit vind ik moeilijk om te zeggen aangezien je in elke stad een fantastisch uitzichtpunt hebt.
Ik zou Top of the Rock in New York City graag willen bezoeken omdat je daar uitzicht over de hele stad hebt.

Favoriete stad
Lastig om te zeggen aangezien elke stad iets fantastisch heeft, maar toch blijft Londen mijn nummer 1, het is daar altijd gezellig en je kunt er goed kunt shoppen.

Favoriete staat/provincie
Wat mij een fantastische provincie lijkt is Norrbotten in Zweden. Fantastisch om in de winter een gave wandelingen door de sneeuw te maken. 

Favoriete activiteiten
De activiteiten die ik het leukste vind zijn uitdagende activiteiten, aangezien stil zitten niks voor mij is. Het lijkt mij te gek om een hondensledetocht te doen in Zweeds Lapland.

Favoriete National Park
Bryce Canyon National Park vind ik fantastisch! Vooral de mooie kalk zandsteen uitstraling.

Favoriete strand
Ik vind het strand geweldig, mij maak je gelukkig met alle stranden. Daarom wil ik ook graag mijn reis naar Florida waar maken om daar alle mooie stranden te mogen bezoeken.

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring