Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Lieke Zuurbier

Reisspecialist The Dolphin

De dolfijn is een echt familiedier, Lieke werkt dan ook graag samen in het hechte Doets Reizen team. Dolfijnen hebben een gestroomlijnd spoelvormig lichaam dat uitermate geschikt is om snel te zwemmen. Ik probeer je dan ook zo goed mogelijk te helpen en streef naar het beste resultaat. Mede door hun intelligentie zijn dolfijnen sociale dieren, die leven in groepen tot tientallen individuele dieren. Ik geef je dan ook een welkom gevoel en mijn positieve en vriendelijke uitstraling aan je over.

Eline van de Velde - Dolfijn

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar: 2002
Sinds: 2022

Reisde door Amerika 
Ik heb meerdere road trips gemaakt door de verenigde Staten met mijn familie. De eerste keer heb ik een road trip gemaakt langs de west kust San Francisco, Las Vegas, Los Angeles en Death Valley. Ik heb in 2015 een road trip gemaakt langs New York en Washington daarna naar de Niagara Falls in Canada en terug langs de Amish. In Florida ben ik drie keer geweest, in 2013 hebben wij voor het eerst een rondreis gemaakt van Orlando langs Fort Myers Beach, Key West, Key Largo en Miami. Daarna hebben wij nog twee keer onze hoogte punten en hotels bezocht in Florida. 

Favoriete hotel
Mijn favoriete hotel is het Outrigger Beach Resort in Fort Myers Beach. Dit is een prachtig hotel naast de witte zand stranden waar je heerlijk kunt genieten. Iedere vakantie naar Florida hebben wij dit hotel dan ook opnieuw bezocht.

Favoriete US food
Mijn al time favorite is toch wel de Danny’s een typisch Amerikaanse fastfoodketen waar je toch net iets luxer kunt eten. Bij de uitstraling van dit restaurant moet u denken aan een typische Amerikaans restaurant die u ziet in de Hollywood films. Een echte aanrader dus! 

Favoriete uitzicht
The empire State building in New York. De top van dit gebouw kunt u bezoeken en heeft een prachtig uitzicht over heel New York. Dit gebouw staat midden in New York en kunt u helemaal rondwandelen op de top waardoor u uitzicht heeft over alle delen van New York.

Favoriete stad
New York is zeker mijn favoriet ik ben er al een keer geweest maar zou er zeker nog een paar keer naartoe willen. De stad is gewoon indrukwekkend! De drukte van de auto’s, de geluiden van de straat en de typische winkeltjes maken voor mij de sfeer die je hier voelt, als een echte Amerikaan op de stoep lopen met een koffietje om naar je werk te gaan.

Favoriete staat
Mijn favoriete staat is denk ik toch echt wel Florida. Florida heeft subtropisch klimaat met daarnaast geweldige steden en natuurgebieden. Wij zijn hier dan ook zelf meerdere keren heen geweest. Het rijden van het vliegveld naar ons eerste hotel vond ik al super leuk. Grote auto’s, dikke wegen, Palmbomen en de stoplichten daar vind ik geweldig om over en langs te rijden.

Favoriete activiteit
Deze vind ik heel erg moeilijk er zijn zo super veel leuke dingen te doen maar als ik dan toch moet kiezen is mijn hoogtepunt een jetski dolfijnen tour. Deze tour hebben wij gemaakt in Fort Myers Beach. We gingen met de jetski over de zee en de ondiepere wateren opzoek naar dolfijnen. In eerste instantie hadden we geen dolfijnen gezien dus gingen we net zolang door varen totdat we wel dolfijnen zagen. Deze tour duurde ongeveer 4 uur en heb je echt de tijd van je leven.

Favoriete park
Central park in New York. Wij hebben hier met het gezin fietsen gehuurd en heerlijk het park rondom gefietst. Tijdens het fietsen voel je heerlijk de wind door je haren met een prachtig uitzicht midden in de drukke stad van New York. Je ziet hier weinig fietsers maar juist omdat wij dat in Nederland zoveel doen is het geweldig om daar fietsen te gaan huren en een broodje te gaan eten in het park.

Favoriete strand
Mijn favoriete strand ligt dan ook aan mijn favoriete hotel in Fort Myers Beach. Dit is prachtig wit zandstrand waar je geweldig uitzicht hebt op de zonsopgang en ondergang. In Fort Myers Beach zit ook een heerlijk restaurant waar je heerlijk zit aan het strand en de andere winkeltjes. Hier hebben wij Fish and Chips gegeten dit vonden wij zo verschrikkelijk lekker dat wij de dag erna weer hier zijn gaan eten en dat wij eigenlijk weer terug komen hierheen om deze Fish and Chips hier te gaan eten.

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring