De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

TGV treinreis Frankrijk

Op vakantie naar Frankrijk met de TGV. In een paar uur ben je in Frankrijk en heb je de files achter je gelaten. Stoel naar achteren, een kop koffie bij de hand en de treinreis naar Frankrijk kan beginnen. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van de prachtige uitzichten.

Met de trein naar Frankrijk

De TGV is de hogesnelheidstrein in Frankrijk. De trein brengt je in een paar uur naar vele Franse steden. Denk hierbij niet alleen aan Parijs, maar ook aan Bordeaux of Lyon. Heel Frankrijk ligt binnen handbereik. De treinreis biedt je optimaal comfort zodat je uitgerust kan beginnen aan je rondreis door Frankrijk. Aangekomen op je bestemming? Wij zorgen ervoor dat de huurauto klaar staat. 

TGV Doets Reizen Frankrijk

Openbaar vervoer in Frankrijk

De treinverbinding tussen de Franse steden is met de TGV goed geregeld. De hogesnelheidstrein verbind wel meer dan 200 Franse steden met elkaar. Houd er wel rekening mee dat het platteland in de Franse provincies slecht te bereiken is met de trein. 

Frankrijk Baskenland Doets Reizen afbeelding van jacqueline macou via Pixabay

Comfort in de TGV

Met een snelheid van meer dan 300 kilometer per uur raas je over de Franse spoorwegen. Tijdens je reis met de TGV kan je verblijven in Comfort 1 (1e klas) of Comfort 2 (2e klas). In Comfort 1 profiteert je van extra voordelen zoals ruimere zitplaatsen en een stopcontact voor je apparatuur. Kies voor maximaal comfort tijdens jouw treinreis naar Frankrijk.  

TGV Doets Reizen Frankrijk

Complete rondreizen naar Frankrijk

Geniet van je vakantie in het prachtige Frankrijk. Beleef optimaal comfort tijdens jouw treinreis naar Frankrijk zodat je vol energie kan beginnen aan jouw autorondreis langs de lavendelvelden en chateaus. Wij zorgen ervoor dat de huurauto klaar staat als je aankomt en je verblijf op de hotspots en unieke excursies aansluiten op de fantastische rondreis door Frankrijk.

Uitgelichte reizen