Bosbranden Jasper Meer info

Camper huren in IJsland- Touring Cars IJsland

Camper huren in IJsland? Zoek niet verder, want Doets Reizen heeft het in huis. Met Touring Cars IJsland ben je gegarandeerd van kwaliteit en service. De campers beschikken over vijf-sterren kwaliteit. Bij aankomst op Keflavik International Aiport zie je het verhuurstation van Touring Cars al. Desondanks wordt je netjes op de airport opgewacht door één van de medewerkers en zij brengt je met een busje naar het verhuurstation. Deze service is helemaal gratis! Bij de huurprijs van Touring Cars is een ongelimiteerd kilometerpakket inbegrepen, zo kun je zorgeloos genieten van alle routes door IJsland en hoef je niet te letten op het aantal kilometers. Mocht je ineens pech onderweg krijgen, dan is er altijd nog de 24/7 hulplijn. Met een compleet uitgeruste camper, geniet je optimaal van een avontuurlijke reis door IJsland.

Camper huren in IJsland

Touring Cars IJsland biedt keuze uit 4 verschillende type campers. Deze variëren van een compacte Van voor twee personen tot een ruime Family motorhome geschikt voor zes personen. Alle modellen zijn van alle gemakken voorzien, ze beschikken over ruime bedden, een keuken, een douche met warm water en een toilet. 

Snæfellsjökull - IJsland - Doets Reizen

Touring Cars IJsland

Touring Cars is een van de oudste aanbieders van campers in Europa. In meer dan 12 landen bieden zij premium campers aan voor avonturiers van alle generaties. Zij doen er alles aan om je professionele en persoonlijke service te bieden. Transfer vanaf de luchthaven naar het verhuurstation is altijd inbegrepen en ook van de 24/7 hulplijn kun je altijd gebruik maken. De medewerkers helpen je graag bij het vinden van de lokale verborgen juweeltjes, om nog meer te kunnen beleven tijdens jouw camperreis. In optimale vrijheid genieten van je vakantie, dat is waar Touring Cars naar streeft! 

Campervakantie in IJsland - Camperhuur IJsland - Doets Reizen

Verschillende campertypes in IJsland

Touring Cars IJsland biedt verschillende type campers aan. Allen gericht op kwaliteit en comfort. Met name in IJsland is dat zeer belangrijk. De temperaturen kunnen erg wisselend zijn, waardoor een warme douche of een heerlijk kop thee ervoor zorgen dat je je echt thuis voelt in de camper. 

- Van motorhome: De camper voor stedentrips en een vakantie voor koppels. Dit is een zeer compacte camper geschikt voor smalle kronkelende wegen en straten in een stad. Ondanks de kleinere maten beschikt de Van over een goede badkamer en een compleet uitgeruste keuken. 

- Medium motorhome: De camper voor een prettig luxe vakantie voor maximaal vier personen. Deze camper wordt wel de meest veelzijdige camper binnen Touring Cars genoemd. Het rijden door dorpjes en door natuurgebieden zijn beide goed te doen. Een middelgrote camper met voldoende opslagcapaciteit. 

- Family motorhome: Perfecte camper voor een onvergetelijke familie vakantie. Tot wel zes personen kunnen genieten van deze camper. Voldoende slaapruimte en een ruime zithoek zorgen voor comfort voor het hele gezin. 

- Large motorhome: De beste optie voor groepen van maximaal zes personen met veel bagage. Deze camper beschikt over de grootst mogelijke hoeveelheid opslagruimte. Alle spullen en koffers kunnen mee in deze camper. Met vrienden en familie is dit een zeer geschikte camper. 

Campervakante IJsland | Doets reizen Family motorhome

Kamperen in IJsland

Met een camper in IJsland ben je helemaal één met de natuur. Je bepaalt zelf je route en kunt uitstappen op de meest bijzondere plekjes. Het hotel wacht niet op je, de camper is namelijk jouw overnachtingsplek. Dit geeft je het ultieme gevoel van vrijheid. In IJsland is mogelijk om zowel op campings verblijven als wild kamperen. Bij het wild kamperen is de vuistregel dat je wel eerst netjes toestemming vraagt aan de landeigenaar of aan de IJslandse autoriteit, voordat je de camper ergens neer zet. Zij laten je dan vervolgens zien op welke plaats je mag staan. Doordat wild kamperen heeft gezorgd voor veel vervuiling aan de natuur, raden wij je aan om een camping te zoeken. Er zijn meer dan 200 campings op het eiland, allen erg ruim opgezet. Zo geniet je op een rustige en betrouwbare manier van de omgeving.  

Via deze website is het mogelijk om informatie over campings in IJsland te vinden. Op de kaart is het erg gemakkelijk om de campings te zien. 

Vik - IJsland - Doets Reizen