Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Transfers New York City

Boek via Doets Reizen een luxe privétransfers tussen de luchthaven en het hotel (en andersom). Hiermee voorkom je lange wachttijden bij de taxistandplaatsen, dure taxiritjes en bagageproblemen. De transfers zijn comfortabel, efficiënt en een geweldig begin en einde van je verblijf in The Big Apple.

Sedan Transfers

Luxe, comfortabel en geschikt voor maximaal 3 personen inclusief bagage. De meest voordelige optie. De chauffeur staat klaar op het vliegveld om u te vervoeren. 

Transfer New York - Doets Reizen

SUV

Reis in stijl en laat je onderdompelen door de luxe van een SUV voertuig. De SUV transfers zijn geschikt voor maximaal 5 personen inclusief bagage. De chauffeur staat klaar op het vliegveld om u te vervoeren. 

Transfer New York - Doets Reizen

Limo

De meest iconische en glamoureuze manier van reizen. Wie wil er nu niet in een luxe limo vervoert worden. Boek als verrassing of gewoon om je reis goed te beginnen/eindigen. Geschikt voor 6 of 8 personen inclusief bagage. 

Transfer New York - Doets Reizen

Groepsvervoer

Reis je met een groep familie en/of vrienden? Dan loont het om via Jan Doets een transfer te boeken, die perfect aansluit op het totaal aantal passagiers. Wij kunnen minibusjes tot grote touringcarbussen voor u reserveren. Uiteindelijk veel voordeliger dan 'losse' taxi's. 

Transfer New York - Doets Reizen

Funcars

Wil je iemand verrassen? Dan boek je natuurlijk een funcar. Bijvoorbeeld een Pink Mini Cooper, party Limo of een vintage old timer. De tarieven en beschikbaarheid zijn op aanvraag. 

Transfer New York - Doets Reizen

Kwaliteit!

Een kwalitatief goede transfer in New York vinden is soms heel lastig. Wij werken samen met dé beste vervoerder van New York City. Kwaliteit is gegarandeerd zodat jij zonder stress kunt genieten van je reis. 

Transfer New York - Doets Reizen

Offerte en boeken

Heb je een stedentrip New York geboekt bij Doets Reizen en wil je de reis compleet maken met transfers tussen het hotel en de luchthaven? Vul hier jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Uitgelichte reizen