Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Stedentrips in New York City

Zoek je een betaalbare stedentrip naar New York City met de perfecte balans tussen kwaliteit en prijs? Dan ben je bij Doets Reizen aan het juiste adres! Sinds 1981 zijn wij dé specialist in stedentrips naar The Big Apple. Onze pakketreizen zijn all-inclusive, met inbegrip van retourvluchten, hotelaccommodatie en toegangskaarten voor Top of the Rock. Bij Doets Reizen kun je je stedentrip volledig op maat samenstellen, zodat het perfect aansluit op jouw wensen en beschikbare budget.

Bekijk onze stedentrips in New York City

Inclusief Top of the Rock

Elke New York stedentrip bij Doets Reizen is inclusief entreevouchers voor het observatiedeck van Top of the Rock. Dit is werkelijk het hoogtepunt van je vakantie in New York. Op dit observatiedeck geniet je van een adembenemend panoramisch uitzicht op Central Park en het iconische Empire State Building. Maak je New York ervaring compleet met dit onvergetelijke bezoek aan Top of the Rock. Boek vandaag nog en beleef de hoogtepunten van The Big Apple met Doets Reizen.

Stedentrip New York City - Doets Reizen

Kwaliteit voor de laagste prijs!

Doets Reizen heeft directe samenwerkingen met de beste hotels op Manhattan, en al onze New York hotels in onze pakketreizen garanderen comfortabele kamers, verzorgde badkamers en een warme ambiance om je snel thuis te laten voelen. Dankzij onze unieke hotelrelaties in New York kunnen we voordelige stedentrips aanbieden die aan hoge kwaliteitseisen voldoen en geschikt zijn voor elk budget. Bovendien controleren we regelmatig de kwaliteit door persoonlijke bezoeken aan de hotels. We bieden met opzet een zorgvuldig geselecteerd aantal hotels aan, zodat we volledige controle kunnen behouden over de kwaliteit en prijs van onze stedentrips. Kies Doets Reizen voor een zorgeloos verblijf in The Big Apple.

CIVILIAN Hotel New York - Doets Reizen - Stedentrip New York (Photo by Michael Young)

Excursies voor nog meer plezier

Vergroot de beleving van je stedentrip naar New York met boeiende excursies en verrijk je ervaring in deze geweldige stad. Al onze excursies zijn persoonlijk getest, zodat je met vertrouwen de juiste keuzes kunt maken. Overweeg een bezoek aan de opwindende uitzichtpunten The Edge en The SUMMIT, of geniet van een onvergetelijke Broadway-musical in een van de indrukwekkende theaters. Voor een adembenemend perspectief bieden helikoptertours een onvergetelijke ervaring. Laat je reis naar New York nog gedenkwaardiger worden met onze zorgvuldig geselecteerde excursies. Ontdek meer en beleef het beste van The Big Apple met Doets Reizen.

Helikoptervlucht in New York - Doets Reizen

New York specialisten

Verblijf en ontdek de leukste buurten. Veelal kiezen reizigers om te verblijven in Midtown Manhattan, vlakbij Times Square. Maar er zijn wijken met meer sfeer! Denk aan bijvoorbeeld SoHo, Greenwich Village, Meatpacking District of Tribeca. Doets Reizen werkt hier samen met kleinschalige boetiekhotels. En met de metro ben je binnen no-time sowieso overal heel snel. 

Boek nu jouw City Trip New York

Boek vandaag nog jouw stedentrip naar New York City bij Doets Reizen en ervaar deze geweldige stad op jouw eigen manier. Laat ons je helpen om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Ontdek New York City met Doets Reizen en laat je dromen uitkomen!

SUMMIT One Vanderbilt in New York City - Stedentrip New York - Doets Reizen

Uitgelichte stedentrips in New York City

Logo Doets Reizen

Stedentrips in New York City