De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Vacature: Persoonlijk Assistent voor Elske Doets

ALERTE DUIZENDPOOT GEZOCHT 

Vacature Persoonlijk Assistent voor Elske Doets (Fulltime 40 uur)

Ben jij net als ik avontuurlijk, stressbestendig en schuw je de uitdaging niet? Wil je bovendien elke dag thuiskomen met het idee dat je aan prachtige projecten mag werken die het verschil maken? Word dan mijn persoonlijk assistent.

Vanwege de titel Zakenvrouw van het Jaar groeien mijn nevenactiviteiten nog elke dag en staat mijn huidige assistent, Mathilde, klaar om jou in te werken. En samen een team te vormen!

Twee van mijn ideële projecten, de Young Lady Business Academy en BuddyBold, wachten op jouw enthousiasme en daadkracht. Dat wil zeggen: jij gaat direct of indirect meehelpen jonge vrouwen meer zelfvertrouwen te geven (Academy) en de eenzaamheid onder senioren te verlichten (BuddyBold).   

Je gaat kortom belangrijk werk doen en wordt de beste versie van jezelf. Naast agendabeheer zul je ook facilitaire en representatieve taken onder je hoede krijgen.

Heb je interesse?

Stuur dan een mail inclusief CV en motivatie naar mij via [email protected].