Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

De missie van Mystic Aquarium is om mensen te inspireren om voor onze oceanen te zorgen en te beschermen. Dit doen zij door middel van behoud, educatie en onderzoek. Een bezoek aan het Mystic Aquarium draagt dan ook bij aan de educatie en het onderzoek dat zij uitvoeren.

Sea Research probeert deze missie te bereiken door:

  • Het creëren ontmoetingen met het zeeleven in het Mystic Aquarium die leven in de Long Island Sound en aangrenzende wateren. 
  • Onderzoek uitvoeren dat het zeeleven bevordert
  • Het uitleggen van de mariene wetenschap, ontdekkingen en problemen waarmee de zeeën te maken hebben
  • Middelen en expertise delen met de wetenschappelijke en educatieve gemeenschappen

Onderzoek in het Mystic Aquarium

Het onderzoek wat plaats vindt in het Mystic Aquarium is gericht op het verzamelen, evalueren en verspreiden van wetenschappelijke gegevens, die zijn verzameld door onderzoeken en samenwerkingen gesponsord door het Mystic Aquarium. Dergelijke gegevens zullen de kennis van de zeeën en biologie gedrag van waterdieren bevorderen en een beter begrip creëren voor onze natuur. 

Om technieken te ontwikkelen die de kunst van het tonen van levende dieren bevorderen en de rol ervan bij het stimuleren van interesse in de waterwereld.

Meer informatie over het Mystic Aquarium 

Het Mystic Aquarium is dagelijks geopend voor bezoekers. Het is een echte must do bezienswaardigheid in Mystic, sla dit aquarium dus niet over tijdens jouw vakantie in New England. Er zijn zowel binnen als buiten bassins te vinden met de meest uiteenlopende dieren. Zo leven hier een aantal Beluga's, Afrikaanse Pinguïns, zeeleeuwen en veel kleurrijke vissen. 

Onze topbestemmingen in de buurt van Mystic Aquarium

Reizen in de buurt van Mystic Aquarium

Logo Doets Reizen Amerika

Mystic Aquarium