De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

De rijke geschiedenis van Mystic als kustplaats - en ook de Amerikaanse zeevaartgeschiedenis in het algemeen - komt tot leven bij het meest toonaangevende maritieme museum van Amerika. Jong en oud zullen zich vermaken tijdens een bezoek aan dit museum. Mystic Seaport bevat onder andere een scheepswerf waar wordt gewerkt aan het behoud van historische schepen. Hier worden traditionele technieken gebruikt om de historische schepen te onderhouden.

Meer informatie over het Mystic Seaport Museum

Het museum opende in 1929 voor het eerst haar deuren. Naast de scheepswerf kan je hier ook een indrukwekkende collectie schepen bewonderen, waaronder de als National Historic Landmark erkende Charles W. Morgan, de allerlaatste houten walvisboot ter wereld. Dit schip met ruim dertig bemanningsleden werd in 1841 in gebruik genomen voor de walvisvaart.

Je vindt in Mystic Seaport tevens een nagebouwd kustplaatsje uit de 19e eeuw en bijzondere tentoonstellingen. Wanneer je door dit dorp loopt krijg je een goede indruk van het vroegere leven op zee en in het stadje. Het bijbehorende zeevaarders dorp werd in de twintigste eeuw opnieuw opgebouwd. Er staan zestig originele historische gebouwen.

Museum tuinen in het Mystic Seaport Museum

Wie even genoeg heeft van de schepen kan een kijkje nemen in de tuinen die bij het museum horen. Je vindt hier meer dan honderd verschillende planten en bomen, verbonden aan de geschiedenis van Mystic.

Kinderen in het Mystic Seaport Museum

Speciaal voor kinderen is er de Children’s Zoo Garden, waar in elke gewone plantennaam een naam van een dier of insect in is verwerkt.

Tours door het Mystic Seaport Museum

Het museum wordt vooral drukbezocht tijdens de zomervakanties en tijdens Spring Summer. Je kunt ervoor kiezen om op eigen gelegenheid een tour door het museum te maken, of onder begeleiding van een gids. Bepaalde tours moet je vooraf reserveren. Tijdens het zomerseizoen organiseert Mystic Seaport ook boottochten over de historische Mystic River.

Onze topbestemmingen in de buurt van Mystic Seaport

Reizen in de buurt van Mystic Seaport

Logo Doets Reizen Amerika

Mystic Seaport