De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Vero Beach is een hele leuke bestemming die je eigenlijk niet mag overslaan tijdens je rondreis door Florida. Dit groene stadje vol prachtige bomen en bloemen, biedt een heerlijk rustig zandstrand en uitdagende golfbanen. Vlak voor de kust van Vero Beach liggen talloze Spaanse scheepswrakken. Duiken of snorkelen is hier een echte must-do. Geniet van de vissen en het koraalrif!

Algemeen

'Onbekend maakt onbemind' is zeker van toepassing op Vero Beach. Vlak voor deze weelderig begroeide stad met een ongerept, rustig zandstrand liggen talloze Spaanse scheepswrakken. Duiken of snorkelen is hier een echte must-do. Geniet van de vissen en het koraalrif. Vero Beach heeft niet voor niets de bijnaam ‘Treasure Coast.’

Ligging

Het stadje ligt aan de Atlantische Oceaan, tussen Pompano Beach en Cocoa Beach. Het ligt in een klimaatovergangszone aan de Treasure Coast.

Inwoners

Vero Beach telt ongeveer 17.000 inwoners,  die trots zijn op hun theater, kunstcentrum, exotische tuinen en schitterende stranden.

Klimaat

Vero Beach kent twee soorten klimaat, namelijk het moessonklimaat en warm zeeklimaat. De gemiddelde jaartemperatuur voor Vero Beach is 27° graden.

Onze topbestemming

Reizen naar Vero Beach

Logo Doets Reizen Amerika

Vero Beach