Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

De bruisende Navy Pier aan Lake Michigan heeft talloze bars en restaurants, winkels, een draaimolen, een schaatsbaan, een bioscoop en een 45 meter hoog reuzenrad. Plezier staat hier voorop! Met kinderen is het ook erg leuk om het kindermuseum (Chicago Childrens' Museum) te bezoeken.

Boottochten: rondvaarten en cruises

Vanaf de pier vertrekken verschillende rondvaartboten en cruises richting Lake Michigan en de Chicago River om de stad vanaf het water te bekijken. Daarnaast kun je vanaf de Navy Pier op de watertaxi stappen, een leuke manier om je in Chicago te vervoeren. De populairste boottocht is de architectuurcruise over de Chicago River.

Children’s Museum

Bezoek je Chicago met kinderen, dan is een bezoek aan het Chicago Children’s Museum een absolute aanrader. In dit museum kunnen kinderen zich vermaken in de talloze educatieve en interactieve ruimtes.

Crystal Gardens

Midden op de pier bevindt zich een botanische tuin, de Crystal Gardens. Deze indoor tuin bezit een grote verscheidenheid aan planten en bomen.

Reuzenrad

Leuk voor jong en oud: het reuzenrad. De Centennial Wheel op de Navy Pier is 45 meter hoog en vanzelfsprekend is het uitzicht bovenin waanzinnig. Naast de reuzenrad heeft de pier nog enkele andere draaimolens.

Fietsen en segways huren

In de buurt van de Navy Pier, in de parken en langs Lake Michigan zijn prachtige fietsroutes aangelegd. Dus huur een fiets bij de pier en verken Chicago per fiets. Of per segway.

Amazing Chicago doolhof

Het Amazing Chicago’s Funhouse Maze (doolhof) is één van de populairste attracties op de pier. Ieder jaar proberen toeristen de uitgang van deze gigantische doolhof te vinden.

Shakespeare Theater

In het Shakespeare Theater vinden het hele jaar verschillende Shakespeare producties plaats. Daarnaast bevindt zich op de pier ook een IMAX theater.

Midgetgolf

Even heerlijk ontspannen in de buitenlucht? Ga dan midgetgolfen. Deze baan ligt aan de voet van het reuzenrad.

Reizen in de buurt van Navy Pier

Logo Doets Reizen Amerika

Navy Pier