Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Henderson heeft 258.000 inwoners en is daarmee na Las Vegas de grootste stad van Nevada. Henderson wordt ook wel de 'Diamond of the Desert' genoemd en is gelegen aan de oevers van Lake Las Vegas. In Henderson worden ieder jaar verschillende evenementen georganiseerd en in de omgeving zijn mooie wandeltrails uitgezet.

Ontdek de mars-achtige omgeving
Henderson ligt op slecht 20 km van Las Vegas en is een perfecte uitvalsbasis als je voor meer rust gaat tijdens jouw vakantie in Amerika. Waar Las Vegas groots en druk is, voelt Henderson als totaal andere wereld. Ga op ontdekking door de stoffige bergkammen en de mars-achtige omgeving van de Red Rock Canyon. Ook Sloane Canyon kent prachtige wandelingen. Het wordt door velen geprezen als de ware 'Sixtijnse Kapel' van Nevada, beroemd om zijn duizenden rotstekeningen van duizenden jaren geleden.

Proeven, proeven en nog eens proeven

Ga je liever voor een minder actieve invulling van de dag, dan mag je het ARTISAN BOOZE DISTRICT niet overslaan. De Artisan Booze District is de thuisbasis van meerdere ambachtelijke brouwerijen, een wijnmakerij, een wijnschool en een distilleerderij. Met proeflokalen en unieke vibes zijn deze zeven etablissementen een must voor liefhebbers van drank (en hun aangewezen chauffeurs).


Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar Henderson gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Amerika

Henderson