Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

De Hood River Valley is een van de vruchtbaarste gebieden in Oregon. Er wordt vooral fruit geteeld. Het Hood River Valley Blossom Festival (midden april) viert de komst van de lente en het begin van het groeiseizoen. In een prachtige dagtocht kun je vanuit Portland de Columbia River Gorge en Mount Hood verkennen.

Windsurf paradijs

Dit is een charmant plaatsje, populair bij mountainbikers en vooral windsurfers. Door een vernauwing werkt de kloof hier als een windtunnel. Natuurlijk presenteert Hood River zich daarom als de Windsurfing Capital of the World. Verder vormt het plaatsje een uitstekende basis om de omgeving verder te verkennen.

Op en top luxe

Een van de meest luxe overnachtingsmogelijkheden is het fameuze Columbia Gorge Hotel, dat ook is opgenomen in het National Register of Historic Places. Je kunt er ook gewoon een kopje koffie drinken of even de lobby binnenwandelen. 

Fruitloop

In de zomermaanden is een populaire bezigheid het rijden van de Fruit Loop, langs alle fruitkwekerijen en boomgaarden van de omgeving. Je kunt er overal goedkoop fruit kopen.

Reizen naar Hood River

Logo Doets Reizen Amerika

Hood River