De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

De Oregon Coast doet zeker niet onder aan de California Coast. Het is ruig, puur, groen en heeft mooie vuurtorens. Je kunt hier prachtige stops maken om te fotograferen en te picknicken.

De kust van Oregon

Oregon heeft een 640 kilometer lange kust met prachtige witte zandstranden. Het is een dunbevolkt gebied met ongerepte natuur. Je vindt er dichte bossen, glooiende duinen, schilderachtige vissersplaatsjes, watervallen, vuurtorentjes en niet te vergeten geweldig zeebanket. De kust kent een rijke historie en heeft een enorm duingebied met talloze staatsparken, waar je meestal ook kunt kamperen. Verder zijn er veel andere recreatiemogelijkheden zoals walvissen spotten, vissen, golfen, surfen en fietsen.

Highlights aan de Oregon Coast

De leukste en mooiste stops (van noord-naar zuid) zijn: Seaside, Cannon Beach, Tillamook en natuurlijk de vuurtorens die je tegen komt. Vertrek niet te vroeg in verband met laaghangende mist. Als je bent aangekomen in Florence raden we  je aan om een Sand Dune Buggy ride te doen (scenic of adventure tour). Ga je liever golfen? In de omgeving van Bandon zijn prachtige golfbanen te vinden!

Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar Oregon Coast gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Amerika

Oregon Coast