De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Verder naar het zuiden ligt het stadje Seaside; het officiële eindpunt van de Lewis en Clark expeditie. Er is een mooi strand, waarlangs een drie kilometer lang voetpad loopt. Dit pad brengt je langs nogal schreeuwerige plekken met kermisachtige attracties en goedkope ketenmotelletjes. Niet echt een waardige representant van de Oregon kust. Het wordt dan ook gemeden door liefhebbers van rust en natuur.

Ontspannen in Seaside

Tijdens een reis door Oregon is het lekker om ergens helemaal tot rust te kunnen komen. Seaside is een plaats die hier uitermate geschikt voor is. Je vindt hier namelijk een heerlijk strand voor een van de mooiste kustdelen van heel Amerika. Je vindt hier leuke winkeltjes met snuisterijen en heerlijke terrassen waar je kunt genieten van de lekkerste gerechten. In de omgeving van het plaatsje Seaside kun je ook prachtig wandelen of fietsen op een van de vele paden die aangelegd zijn. Wil jij wat actiever bezig zijn op of in het water? Dan kan je kajakken of windsurfen voor de kust. 

Activiteiten in Seaside

Je kan in Seaside dus heerlijk zonnebaden op het prachtige uitgestrekte strand dat hier gelegen is maar ook als het iets minder weer is of als je geen zonaanbidder bent heeft dit plaatsje genoeg te bieden. Je vindt hier bijvoorbeeld ook het Seaside Aquarium wat het oudste aquarium is van de westkust van Amerika en waar je kennis kan maken met de onderwaterwereld van Oregon. Wil je meer weten of dit bijzondere plaatsje in Oregon kan je ook een bezoek brengen aan Seaside Historical Museum. Daarnaast is deze plaats ook een goede uitvalsbasis voor de natuur in de omgeving. 

Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar Seaside gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Amerika

Seaside