De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Green Mountain National Forest

4 Actueel reisaanbod

Het Green Mountain National Forest is een 160 kilometer lang berggebied in het midden en zuiden van de staat Vermont. Dit prachtige, beschermde natuurgebied huisvest tal van meren, rivieren, beverdammen, witte berken en 'mapletrees'. Naast bevers leven hier ook elanden.

Prachtige boswegen
De Highway 100 doorkruist de oostzijde van het Green Mountain National Forest, het is aan te raden om hier zo nu en dan af te slaan en het gebied dieper in te rijden, om zo de meest prachtige plekjes van dit bos te ontdekken.

Elk seizoen een eigen karakter
Het Green Mountain National Forest biedt voor elk seizoen een unieke reis ervaring. De herfst is het meest populaire seizoen vanwege de bergen die in vuur en vlam lijken te staan door de prachtige kleuren van de bomen. De zomer is een echt outdoor seizoen waarbij kamperen, wandelen, vissen en kanoën de bekendste activiteiten zijn die je kunt ondernemen in het natuurgebied.  Zelfs ‘s winters is het een populair natuurgebied met tal van wintersport activiteiten.  In het voorjaar barst het bos uit de greep van de winter met opkomende bladeren aan de bomen, trekvogels en bloeiende wilde bloemen die zichtbaar zijn langs veel van de boswegen. Kortom er valt genoeg te ontdekken tijdens jouw rondreis door Amerika. 

Onze topbestemmingen in de buurt van Green Mountain National Forest

Reizen in de buurt van Green Mountain National Forest

Logo Doets Reizen Amerika

Green Mountain National Forest