De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Stowe is een schilderachtig stadje dat gebouwd zou kunnen zijn naar een tekening van de wereldberoemde illustrator Norman Rockwell. Door de ligging in de Green Mountains, onderdeel van de Appalachen, is dit dorpje in de winter een populaire wintersportbestemming met prachtige pistes. Maar er is meer te doen in stowe!

Trek eropuit in de zomer
In de zomer is Stowe een perfect uitgangspunt voor de vele outdooractiviteiten als fietsen, wandelen, rotsklimmen, kanoën en nog veel meer. Trek je wandelschoenen aan en verken de schitterende omgeving van de Green Mountains. 

Historische monumenten
Het oude centrum staat op de lijst van historische monumenten. Het witte kerkje dateert uit 1864 en dit is slechts een van de bezienswaardige gebouwen in Stowe. Naast de gezellige boetieks en restaurants kent Stowe vele resorts die rondom het centrum zijn gebouwd. Eén van de bekendste hotels is Trapp Family Lodge, bekend van de familie Von Trapp uit de Sound of Musical. Waan je terug in de tijd en leer alles over de bekende familie uit Oostenrijk. Ben je een groot liefhebber van ijs, dan mag een bezoek aan de Ben & Jerry's Factory zeker niet op je bucketlist ontbreken. Stowe is de ideale tussenstop tijdens jouw rondreis door Amerika. 

Reizen in de buurt van Stowe

Logo Doets Reizen Amerika

Stowe