Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Canada

Au Chalet En Bois Rond

15 Actueel reisaanbod

Een heerlijk resort met veel faciliteiten en een perfecte locatie voor een afwisselend verblijf. Dat is wel hoe je het resort Au Chalet En Bois Rond het beste kunt beschrijven. Zeker voor families is deze accommodatie zeer geschikt, aangezien de cabins in veel verschillende maten komen. Daardoor kun je ook met een groter gezin nog steeds in één huisje verblijven.
Het resort is ruim opgezet, waardoor er veel ruimte tussen de cabins zit en je veel privacy hebt. De meeste huisjes liggen ook direct aan het water, dus neem in de ochtend een verfrissende duik of stap de deur uit direct in je kano.

Wat te doen op het resort en omgeving!

Op het resort zelf kun je al veel activiteiten ondernemen, zoals kanoën, kayakken, mountainbiken, vissen en er zijn vele wandelroutes. Wil je ’s avonds niet zelf koken, dan kun je dineren in de ‘Sugar Shack’. 
De cabins zijn allemaal ‘private owned’, wat inhoud dat ze onder beheer zijn van Au Chalet En Bois Rond, maar eigendom zijn van particulieren. Hierdoor is iedere cabin weer anders ingericht, allemaal met hun eigen charme. Faciliteiten en stijl variëren daardoor, maar een fijn verblijf kan worden gegarandeerd.

Op slechts een uur rijden van het resort vind je de fantastische stad Quebec City, maar ook Île d’Orleans, Montmorency Falls en Jacques-Cartier National Park zijn niet ver van het resort. Een ideale locatie om de provincie Quebec optimaal te beleven.

Onze topbestemming in de buurt van Au Chalet En Bois Rond

Reis in de buurt van Au Chalet En Bois Rond

Logo Doets Reizen Canada

Au Chalet En Bois Rond