De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Canada

Petite-Rivière-Saint-François

15 Actueel reisaanbod

Petite-Rivière-Saint-François is een dorpje in de regio Charlevoix. De uitgelegen plek om vanuit hier naar verschillende natuurparken te gaan, dag trip naar Quebec of naar Tadoussac en de Saguenay fjord. Kortom de plek voor rust en actieve activiteiten.

Bijzonder overnachten in Canada

Petite-Rivière-Saint-François is niet alleen bekend om zijn uitstekende ligging voor dag tripjes, maar is ook de locatie van twee hele bijzondere accommodaties. Je overnacht in een luxe design Dome of in een compleet ingerichte 'Mirror House'. Beide accommodaties zijn midden in het bos waardoor het er in alle vier seizoenen betoverend uit.

Domes Charlevoix

Domes Charlevoix, is een bestemming dat er het hele jaar door, in alle vier seizoenen, anders uit ziet, maar in elk seizoen op zijn eigen manier een betoverende plek is. Dompel je onder in de jacuzzi en geniet van het uitzicht en de natuur. De Domes liggen op een berghelling en bieden een prachtig uitzicht op de St. Lawrence-rivier en het omliggende landschap. Door de grote ramen voel je je tijdens je verblijf echt een met de natuur. De Domes beschikken over een complete keuken, een verfijnde badkamer, een gezellige open haard, een groot terras en airconditioning. Leuk om te weten is dat de Domes gebouwd zijn om zo weinig mogelijk impact te hebben: ze zijn bijvoorbeeld bovengronds en tussen de bomen gebouwd. Hun structuren worden gevormd via een netwerk van driehoeken, waardoor een sterk raamwerk ontstaat waardoor er minder materiaal wordt gebruikt.

Réflexion Charlevoix

Reflexion Charlevoix biedt de perfecte thuisbasis voor een heerlijke overnachting in het bos van Charlevoix. Een uniek concept waarmee de natuur van binnen en van buiten kan worden aanschouwd. Door de rustige inrichting van de cabins en de weerspiegelende buitenkant kom je helemaal tot rust en wordt je een met de natuur. De cabins zijn voorzien van alle luxe die je nodig hebt om ultiem te genieten, zoals de jacuzzi.

Onze topbestemming in de buurt van Petite-Rivière-Saint-François

Reis in de buurt van Petite-Rivière-Saint-François

Logo Doets Reizen Canada

Petite-Rivière-Saint-François