De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Tvååker ligt ten zuiden van de twee na grootste stad Göteborg op zo een 1.5 uur rijden. De omgeving staat vooral bekend om de uitgestrekte stranden met de bijbehorende idyllische vissersdorpjes met rood gekleurde houten huizen.

Prachtige kusten
Vanaf Tvååker ben je op korte afstand van de zandstranden. De kilometerslange stranden die provincie Hallands Iän rijk is zijn erg geliefd. Toeristen uit binnen- en buitenland trekken hier in de zomermaanden graag naar toe. Gelukkig vind je langs de kust ook verlaten strandjes waar het lijkt alsof je op een onbewoond eiland bent.  

Wandel de Hallandsleden
Zoals je van het land gewend bent is de natuur altijd dichtbij. Trek je wandelschoenen maar aan, want er loopt een schitterende route dwars door de provincie Hallands Iän en dwars door een natuurgebied. Het Hallandsleden pad is 360 kilometer lang en verdeeld in 27 etappes. Een relatief korte route die veel gelopen wordt is de wandeling naar de watervallen en weer terug.

Wijn
Hou je het liever bij een rustige activiteit? Dan is Ästad Vingård de “place to-be” waar biologische druiven worden verbouwd. De belangrijkste focus is mousserende wijn, maar Ästad Vingård produceert ook droge witte wijnen als de oogst goed is geweest. De sommeliers nemen je graag mee op een begeleide wijngaardwandeling waar ze je alles vertellen over de druiven en de productie van wijnen in een Noord-Europees klimaat. Uiteraard wordt de rondleiding afgesloten met een heerlijke wijnproeverij.

Reis naar Tvååker

Logo Doets Reizen Zweden

Tvååker