Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Aan de voet van immense wildernis en de groene weelde van bossen ligt het plaatsje Dals Långed. Dit kleine dorp is gevestigd in de provincie Västa Götalands in de regio Dalsland. De regio leent zich uitstekend voor outdoor activiteiten en onderdompelen in de schitterende natuur. Dus pak je wandelschoenen maar in!

Trek erop uit in Dalsland
Wanneer je in Dalsland verblijft roept de natuur om ontdekt te worden. In de relatief kleine provincie tref je uitgestrekte bossen, ontelbare meren, rivieren en heuvels. De wildernis is immens. Sla de veelheid van natuurschoon daarom niet over en beleef het gebied optimaal door op verkenning te gaan per kano, sup, wandelend of mountain bike.

Bijzonder overnachten
Deze regio is extra special vanwege het 72 uur glazen cabin project. Verspreid tussen de dichte bossen en op de kliffen langs het meer zijn verscheidene glazen cabins gevestigd waar je het contact met de natuur en jezelf in 72 uur kan hernieuwen. Zonder in te leveren op comfort krijg je alle noodzakelijke benodigdheden bij het inchecken. Uren lang naar de indrukwekkende sterrenhemel staren, wakker worden door het kabbelende water of het fluiten van een vogel, dit is een one-in- a-lifetime ervaring!

Onze topbestemming

Reis naar Dals Långed

Logo Doets Reizen Zweden

Dals Långed