Vroegboekreizen 2024 Boek nu

Online boeken: € 50,- korting!

Noord-Amerika is hét continent van de ongekende vrijheid. Duizenden kilometers 'scenic roads', overweldigende natuur, vele diverse steden en uitgestrekte stranden geven onbeperkte mogelijkheden om geheel in je eigen tempo een droomreis te maken langs alle hoogtepunten van Amerika of Canada. Ook IJsland heeft veel te bieden voor avontuurlijke reizigers.

Autorondreizen

Roadtrippen in een comfortabele huurauto is dé manier van reizen door Amerika enCanada. Je doet het in een relaxt tempo. Het kan zomaar zijn dat je ’s morgens in de hoge bergen bent en ’s middags in een woestijn. Je verblijft altijd in top accommodaties op de ‘hotspot’.

Camperreizen

Met een compleet uitgeruste camper door Amerika of Canada toeren is een ultieme droom! Met de camper beschik je over alle gemakken en verblijf je op prachtige campings te midden van spectaculaire natuur. Doets Reizen boekt complete arrangementen waarbij gemak, beleving en avontuur centraal staat.

Met de camper van El Monte RV toeren over de Icefields Parkway

Goede accommodaties, altijd op de hotspots!

Alle accommodaties die wij aanbieden hebben een perfecte locatie. Te vinden bij de hotspots, in het centrum van de stad of direct in de nationale parken. Jaarlijks kopen wij zelf alle accommodaties in en checken gelijk de kwaliteit. Daarnaast zorgen wij voor een superscherpe inkoop, waardoor we hotels kunnen aanbieden voor ieder budget.

Sonora Resort - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Complete reizen, alles klopt!

Amerika en Canda zijn landen die je zintuigen prikkelt. Het landschap is afwisselend, met machtige bergketens, rode rotsen, watervallen, azuurblauwe meren, ruige kusten en uitgestrekte prairies. Om jouw vakantie écht onvergetelijk te laten maken hebben wij onze reizen aangevuld met de beste excursies. De belangrijkste excursies zijn vaak direct inbegrepen bij de reis of optioneel bij te boeken. Je verliest hierdoor geen kostbare tijd en het enige wat jij nog hoeft te doen tijdens de vakantie is genieten!

Pacific Rim National Park - Vancouver Island - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Wij adviseren uit eigen ervaring.

Al onze reisspecialisten hebben veel reiservaring opgedaan in Amerika. Wij ontdekken de gebieden, bekijken de hotels en ervaren zelf de excursies en safari's. Door deze reiservaring en passie kunnen wij je uit eigen ervaring adviseren en helpen met het samenstellen van jouw droomreis. Start eenvoudig een chat, heb direct telefonisch contact of stuur een e-mail. Onze reisspecialisten staan altijd voor jouw klaar.

Sonora Resort - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte reizen