De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

VIP Reisbeleving

Persoonlijk reisadvies in onze VIP Room? Op ons kantoor in Heerhugowaard is een prachtige VIP-room ingericht. In deze exclusief ingerichte ruimte kun je, nóg wat uitgebreider dan normaal en zonder dat iemand meeluistert, jouw hoogstpersoonlijke reiswensen met onze specialisten bespreken. Heb je liever telefonisch contact? Dan plannen wij een adviesgesprek met je in. Heb je een hoog ontwikkelde smaak en wil je een vakantie die naadloos op jouw eigen wensen aansluit? Maak dan gebruik van onze Doets VIP Service voor optimaal gemak.

Doets VIP Service

Droom je al je hele leven van een vakantieplek of -activiteit, waarvan je denkt dat die niet te realiseren is? In de VIP-room nemen we ook de meest gewaagde en avontuurlijke verzoeken serieus in overweging. En zullen we die, voor zover mogelijk, regelen op een manier waarbij jij alleen maar zorgeloos hoeft te genieten. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Lukt het niet om naar Heerhugowaard te komen? Geen probleem, wij kunnen je ook telefonisch of per email van dienst zijn.

Maatwerk

De luxe vakantiemogelijkheden in de USA, Canada, IJsland, Zweden, Noorwegen en Frankrijk zijn bijna grenzeloos. Stel jij hoge kwaliteitseisen aan een vakantie? In de VIP-room nemen we ook de meest gewaagde en avontuurlijke verzoeken serieus in overweging. En zullen we die, voor zover mogelijk, regelen op een manier waarbij jij alleen maar zorgeloos hoeft te genieten. 

Privacy

In alle rust en in een stijlvolle setting, vertalen wij jouw wensen in een onvergetelijke droomvakantie. Onze speciale VIP-Room is ruim, rustig en te vergelijken met een Business Class Lounge. Privacy is gegarandeerd. 

Champagne hoort erbij

Feestelijke afronding van het gesprek: Om jouw geboekte droomreis te vieren, staat er een feestelijke fles Veuve Clicquot champagne klaar, het chique huismerk dat verbonden is aan de onderscheiding ‘Zakenvrouw van het Jaar’. Nog nooit was het zo verleidelijk om je ultieme vakantiedromen bespreekbaar te maken en in vervulling te laten gaan. 

Voor wie?

De VIP-room is voor klanten die een reis willen maken in de USA, Canada, IJsland, Zweden, Noorwegen en Frankrijk waarbij luxe producten de basis vormen. Denk aan diensten zoals bijvoorbeeld exclusieve lodges/resorts, privé excursies, golfbaan reserveringen en luxe Seabourn cruisevakanties. Maar ook comfortabele vervoersmiddelen zoals helikoptertransfers en business class behoren ook tot de mogelijkheid. 

VIP Afspraak inplannen

Uitgelichte reizen