Boek zonder risico met onze Doets Duidelijkheid Garantie Lees meer

Vroegboekreizen 2021

Hoewel het nog ver weg lijkt,, is het toch een goed moment om nu al na te denken over je volgende vakantie. Amerika, Canada, IJsland, Zweden, Noorwegen en Frankrijk zijn populaire bestemmingen en daarom is het aan te raden om vroeg te boeken. Of je nu per huurauto of camper op reis gaat? 2021 is vanaf nu (extra vroeg) beschikbaar bij Doets Reizen.

Campervakantie 2021

Onze experts helpen met het samenstellen en boeken van jouw camper droomreis. Dit kan telefonisch (072-5753333) per email of direct online via onze unieke Camper offerte tool. Ontdek zelf het gemak van Doets Reizen. Wij werken direct samen met Amerikaanse en Canadese campermaatschappijen. Waarom Doets Reizen? Geen verborgen kosten, eerlijke communicatie én de voordeligste tarieven.

Vroegboeken is voordelig

Al onze auto, camper en stedentripreizen zijn inclusief vroegboekkortingen en acties. Goedkoper zal het daarom niet worden. Daarnaast geven wij graag advies over de beste routes, de slimste hotelkeuzes en mooiste natuurparken. 

Peyto Lake - Icefields Parkway - Alberta - Canada - Doets Reizen

Optimale beschikbaarheid

Dit jaar hebben helaas veel reizigers hun reis moeten annuleren door de Corona-crisis. Het loopt daarom nu al storm met boekingen voor zomer 2021. Profiteer daarom zo lang het nog kan van goede beschikbaarheid. Onze kamer voorraden, auto's en campers zijn nu nog goed.

Big Sur - Highway 1 - California - Amerika - Doets Reizen

Ruime keuze

Voorkom teleurstelling! Bij Doets Reizen verblijf jij altijd op de beste locaties en ervaar jij het 'eerste rij' gevoel. Wij kunnen écht jouw droomreis samenstellen met de beste prijs/kwaliteitverhouding. 

Skyline New York - Doets Reizen

Plan een Skype afspraak in

Voor een adviesgesprek en het samenstellen van een offerte (of het boeken) van het reis is het mogelijk om op een vast tijdstip en datum via Skype in gesprek te gaan met een specialist van Doets Reizen. Op de afgesproken datum en tijdstip neemt Doets Reizen via Skype contact met je op. Controleer dus vooraf of Skype werkt op jouw computer, tabled of telefoon. Neem plaats op een rustige plek, waarbij we zo min mogelijk last hebben van omgevingsgeluid.

Skype afspraken zijn niet mogelijk voor korte vragen of vragen over bestaande boekingen. We vragen je in dit geval om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.


We gebruiken je adresgegevens om je beter van dienst te kunnen zijn tijdens je afspraak.

Uitgelichte reizen