De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Wegbreng Aanbieding Amerika Road Bear Camper

Ieder jaar rollen er weer een groot aantal gloednieuwe Road Bear RV campers van de fabrieksband in Chicago. Deze 'New Vehicle Special' van Road Bear RV en Doets Reizen is inmiddels een bergrip geworden. Vaak kun je de camper al huren vanaf €1,- per dag. De camper haal je op bij de fabriek in Middlebury (vlakbij Chicago) en levert deze af in San Francisco, Las Vegas, New York City, Denver of naar Seattle. In de tussentijd kun jij een fantastische roadtrip door Amerika maken.
Door COVID-19 zullen er in 2021 geen nieuwe voertuigen worden afgeleverd. Wat 2022 brengt is nog niet te voorspellen, maar we zetten je graag preventief op de interesselijst.

Bekijk de video

Over Road Bear RV

Kwaliteit en optimaal reiscomfort; dat zijn de ijkpunten waarmee Road Bear RV in de loop der tijd is uitgegroeid tot één van de allerbeste camperverhuurders in Noord-Amerika. De 5 sterren campers van Road Bear RV zijn dusdanig ontwikkeld en gebouwd met een praktische leefindeling vol moderne faciliteiten, zodat reizigers een uitermate prettige en comfortabele reiservaring beleven. De campers van Road Bear zijn dus van alle gemakken voorzien, zoals een koelkast om je drankjes koel te houden en een vriezer voor de barbeque maaltijd in de avond. Met een gloednieuwe camper van Road Bear ervaar je het kamperen op een echte Amerikaanse manier. 

Camperreizen in California Highway 1

Voeg mij toe op de Road Bear Camper Wegbreng wachtlijst.

Heb je interesse om een nieuwe camper weg te brengen in Amerika? Vul hier onder jouw gegevens in. We nemen dan contact met je op, zodra er een nieuwe wegbreng aanbieding is binnen gekomen. Je zit vanzelfsprekend nergens aan vast.