De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Werken bij Doets Reizen

De wereld gaat weer open, wen jij wil vooraan lopen! De reiswereld gaat veranderen. En Doets Reizen loopt daarin voorop. Met een nieuw reisaanbod – exclusiever, duurzamer, doelgerichter – staat Doets Reizen in de ideale startpositie om toonaangevend te zijn in de aankomende jaren ‘20. Heb jij zin om, net als de wereld, uit de startblokken te schieten? En wil je onderdeel zijn van een reisorganisatie die, net als jij, nieuwe wegen bewandelt en duurzaam reizen hoog in het vaandel heeft staan? Kom in actie en overtuig ons van jouw inbreng en talent.

Commercieel reisadviseur

Heb jij commerciële en resultaatgerichte vaardigheden en beschik je over een aanstekelijke dosis lef, doorzettingsvermogen en enthousiasme? Dan pas jij perfect bij het Doets Reizen Team. Pak je kans en motiveer waarom jij onze nieuwe collega bent! Een toeristische achtergrond is geen vereiste! 

Product Manager

Krijg jij er een kick van om te bouwen aan unieke en onvergetelijke reizen? Ben jij een commercieel talent met een hoge gunfactor? De wereld gaat opnieuw open en Doets Reizen zoekt daarom talentvolle Product Managers. Je hebt tijdens deze afwisselende job dagelijks contact met leveranciers uit binnen- en buitenland en je ontwikkelt de mooiste reizen. Je werkt nauw samen met andere Product Managers en Marketing.

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Wij zoeken mensen die, net als wij, een passie voelen voor reizen en avontuur, ongeacht leeftijd, achtergrond of opleidingsniveau. Dus voel je vrij voor de 1e rij te gaan! Wij gaan het gesprek graag met je aan.

Maximaal 5 bestanden. Maximum van 5MB per bestand.
Toegestane bestandsformaten: PDF, DOC, DOCX, PNG, JPG, JPEG en GIF.