De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Winter in Canada

Met Air Canada vlieg je óók in de winter naar jouw vakantiebestemming! In de Canadese Rocky Mountains ligt perfecte poedersneeuw. Daarnaast ski of snowboard je midden in een nationaal park met spectaculaire vergezichten. Een dagje niet op de lange latten? Vanuit Banff kun je veel outdoor activiteiten doen zoals ijsklimmen en schaatsen. Liever wat meer reuring en gezelligheid? Kies voor Whistler, de kronkelige straten en gezellige pleinen zorgen voor een heerlijke sfeer.

Bekijk de video

Zoveel meer dan pistes...

Een wintersportvakantie in Canada is zoveel meer dan alleen afdalingen en apres-ski. In Canada ervaar jij een zeer uiteenlopende winterbeleving. Wat dacht je van het magische Noorderlicht, het spotten van wildlife, activiteiten als ijsklimmen of afdalen door dikke lagen poedersneeuw?

Wintersport - Canada - Doets Reizen

Wintersporten in Canada

Skiën of snowboarden in de Nationale Parken van de Canadese Rockies op perfecte poedersneeuw! De skigebieden zijn ongelooflijk divers en uitgestrekt met spannende steile afdalingen, back bowls, halfpipes en een paradijs voor de natuurliefhebbers met magnifieke uitzichten op de bergen!

Wintersport - Canada - Doets Reizen

Outdoor activiteiten

Naast skiën en snowboarden zijn er nog tal van activiteiten te doen in Whistler en Banff, zoals heli-skiing, crosscountry-skiing, snowmobiling, ziptrek ecotours, maar ook honden- en paardensledetochten, snowshoeing en bungeejumpen. Zoveel non-ski activiteiten maken Whister en Banff de perfecte winterbestemming!

Wintersport - Canada - Doets Reizen

Sfeervolle en stijlvolle après-ski

In Banff Village vind je gezellige bars en restaurants maar ook in Whistler zijn de aprés-ski mogelijkheden volop aanwezig. Kronkelige straten en gezellige pleinen zorgen voor een heerlijke sfeer. Whistler is een toverachtig resort-village met een Europese knipoog. Naast verschillende restaurants zijn er in de dorpen vele bars, lounges, kunstgallerijen en boetiekjes!

Wintersport - Banff -  Alberta - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte reizen