De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Wintersport Canada

Ga dit jaar next-level op wintersport vakantie en kies voor Canada! Ontdek de talloze voordelen en grote variatie in sportieve activiteiten. Een wintersportvakantie in Canada is in één woord fenomenaal. De sneeuw is perfect en de gebieden zijn zeer sneeuwzeker. Geniet van rustige pistes, vriendelijke mensen, geweldige uitzichten, ga off-piste of zoef tussen de besneeuwde bomen door; het maakt een wintersport in Canada tot een echte bucketlist-bestemming. Ook excursies als heli-skiën, dogsledding of ijsklimmen zijn een echte aanvulling tijdens jouw droomvakantie in de sneeuw. Wanneer ga jij?

Bekijk de video

Nationaal Park

Skiën of snowboarden in de Nationale Parken van de Canadese Rockies op perfecte poedersneeuw? De skigebieden van Banff en Jasper zijn ongelooflijk divers en uitgestrekt met spannende steile afdalingen, back bowls, halfpipes en een paradijs voor de natuurliefhebbers met magnifieke uitzichten op de bergen. Daarnaast zijn de stadjes Banff en Jasper super sfeervol met bars, restaurants en winkeltjes. 

Wintersport - Banff -  Alberta - Canada - Doets Reizen

Vol dynamiek!

Naast traditionele wintersportactiviteiten kun jij tijdens je wintersportvakantie ook kennis maken met spectaculaire natuur. De machtige Rocky Mountains zijn oogverblindend mooi en voorzien van prachtige mysterieuze canyons, ijzige watervallen en bevroren meren. 

Wintersport - Lake Louise - Banff -  Alberta - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte reizen