Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Wintersport in Fins Lapland

Een wintervakantie in Fins Lapland staat garant voor onvergetelijke winterfun! Noorderlicht, besneeuwde landschappen en rustgevende spa-rituelen. In het noordelijke deel van Finland beleef je gegarandeerd een unieke vakantie om nooit meer te vergeten.

Neem contact met ons op voor vragen over wintersport in Fins Lapland

Wintervakantie Fins Lapland

Tijdens een wintervakantie naar Fins Lapland beleef je ongetwijfeld een unieke ervaring. Ga op pad met rendieren, slaap in een iglo en geniet van het noorderlicht. Ontdek de cultuur van de Sami bevolking en geniet van het witte landschap. Fins Lapland heeft alles om je wintervakantie compleet te maken. 

Fins Lapland Winter - Doets Reizen - Vakantie Finsland - Credits VisitLapland

Noorderlicht in Finland

Als je op vakantie bent in de winter naar Finland, wil je natuurlijk niets liever dan het natuurfenomeen, het noorderlicht, tegenkomen. Wij bieden voor jou dan ook excursies aan, waarbij je met een gids op zoek kan gaan naar het noorderlicht. Een gids kan je er alles over vertellen en weet precies waar je moet zijn om de grootste kans op het beste zicht te hebben.

Kilpisjärvi - Doets Reizen - Vakantie Finland - Credits Visit Fitland

Reisorganisatie wintervakantie Finland

Wil je hulp bij het vormen van je eigen wintervakantie naar Fins Lapland? Neem dan contact op met ons en onze Finland experts helpen je graag met het plannen van je reis.

Fins Lapland Winter - Doets Reizen - Vakantie Finsland - Credits VisitLapland
Logo Doets Reizen

Wintersport in Fins Lapland