Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Wintersport in Oost Canada

Op wintersportvakantie in Canada, maar niet al te ver reizen? Kies dan voor Oost-Canada. Deze sneeuwzekere gebieden als Mont Tremblant en Le Massif brengen plezier voor de hele familie. Dat de skigebieden hier iets kleiner zijn dan in het westen van Canada mag de pret niet drukken. Voor elk niveau skiër of snowboarder is hier een uitdaging te vinden. Van groene tot dubbelzwarte pistes, treeskiing en off-piste; ook in Oost-Canada is dit allemaal mogelijk.

Bekijk onze wintersport in Oost Canada

Dichterbij dan je denkt

Een wintersportvakantie Oost Canada is dichterbij dan je denkt. Zo ligt het skigebied van Mont Tremblant slechts op zo'n 8 uur vliegen vanaf Nederland. Geen nachten doorhalen in de auto of filestress, maar comfortabel met het vliegtuig naar je wintersportbestemming afreizen. Wie wilt dit nou niet?

Wintersport - Le Massif  - Quebec - Canada - Doets Reizen

Family vriendelijk

De skigebieden in Oost Canada zijn misschien iets minder groot dan de gebieden in West Canada. Dit maakt deze gebieden daarom erg geschikt voor het skiën met (kleine) kinderen. De kinderen kunnen in de skiklas of zelf er op uit. En je ziet elkaar altijd weer terug onder aan de berg in het centrum van het skigebied. Ook zijn de mogelijkheden voor eventuele kinderopvang geweldig. Je kan je kinderen hier met een gerust hart achter laten en zelf genieten van de meest uitdagende pistes.

Wintersport - Mont Tremblant - Quebec - Canada - Doets Reizen

Vriendelijke mensen en rustige gebieden

De skigebieden in Oost Canada zijn erg rustig en de mensen die je hier tegenkomt zijn erg vriendelijk. Niet alleen de mensen die hier skiën maar ook het personeel van de skiliften en restaurants zijn altijd in voor een vriendelijk praatje. Geen geduw en getrek bij het in gaan van de liften, je wacht hier gewoon netjes op je beurt of laat iemand voor gaan. Geen stress, alleen maar genieten.

Wintersport - Mont Tremblant - Quebec - Canada - Doets Reizen

Combinatie van skiën en rondreis

Een wintersportvakantie Oost Canada is geweldig. Je kunt hier heen gaan om alleen te skiën, maar je kunt ook van de gelegenheid gebruik maken om iets meer van dit prachtige land te zien. Combineer meerdere skigebieden met elkaar of bezoek in de winter de steden Montreal of Quebec City. Ook op de reisdagen is het genieten geblazen, er is onderweg van alles te zien en te doen.

Wintersport - Hotel Sacanomie - Saint-Alexis-des-Monts - Quebec - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte wintersport in Oost Canada

Logo Doets Reizen

Wintersport in Oost Canada