De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Zweden Blog

Handige tips en persoonlijke aanraders? Ontdek het in onze blogs over Zweden. Er valt veel in Zweden te ontdekken. Kies je ervoor om in het zuiden van Zweden te reizen of ga je in de winterperiode en kies je voor Zweeds Lapland. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes en geven je de beste tips voor de highlights onderweg.

Reiservaringen Zweden

Om goed voorbereid op reis naar Zweden te gaan is het handig om reiservaringen en tips door te nemen. Dit is natuurlijk ook een stukje voorpret op de reis. Onze reiservaringen voor Zweden hebben wij gebundeld op de Doets Experience en op onze Doets Reisblog. Kom meer te weten over onze favoriete restaurants, winkels of prachtige natuurgebieden. 

Elske Doets in Zweden - Treehotel Zweden - Treehotel Sweden - Treehotel - Vakantie Zweden - Doets Reizen

Stedentrip Zweden

Wil je graag Zweden bezoeken en de cultuur proeven maar heb je niet veel tijd? Kies dan voor een stedentrip naar Zweden! Vlieg op Stockholm en ontdek de stad in 3 dagen. De verschillende archipels brengen je continue naar verrassende plekken, je raakt dan ook niet snel uitgekeken. Wil je nog een leuke toevoeging aan je reis? Combineer dan Stockholm met Götenborg. Vergeet niet mee te doen aan de traditionele ‘Fika’ in een van de gezellige koffiebars. 

Stockholm - Doets Reizen - Vakantie Zweden - Credtis Visit Sweden

Ontdek Zweeds Lapland

Zowel in de winter als in de zomer is Zweeds Lapland een spectaculair uitgestrekt gebied. De natuur, de wildlife en de lokale bevolking zorgen voor een unieke reis. Maak kennis met de originele bevolking, ook wel de Abisko gemeenschap genoemd en spot in de winter de noorderlicht. 

Sami in Abisko - Doets Reizen - Vakantie in Zweden - Credits Visit Sweden

Unieke overnachtingen in Zweden

Heb je er ooit wel eens van gedroomd om te overnachten in een boomhut of een iglo? Dan ben je in Zweden aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je kan overnachten in een vogelnest in de bomen, een ijskamer en in een iglo waaruit je ook nog eens het noorderlicht kan spotten. 

Persoonlijk reisadvies Zweden

Wij regelen jouw vakantie naar Zweden graag. Kom bij ons langs op kantoor of plan een digitale of telefonische afspraak in. Wij nemen jullie wensen door om jouw droomreis compleet te maken met de unieke accommodaties en leukste excursies.  

Abisko National Park - Doets Reizen - Vakantie in Zweden - Credits Visit Sweden

Uitgelichte reizen