De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Colter Bay RV Park

Jackson Hole - Amerika

Het Colter Bay RV Park maakt onderdeel uit van het Colter Bay Village; een verzameling van handige bezoekersfaciliteiten binnen de parkgrenzen van het ruige Grand Teton National Park in Wyoming. Deze camping is gelegen langs de oostelijke oever van Jackson Lake, een prachtig en uitgestrekt meer dat wordt omringd door de machtige bergtoppen van Grand Teton National Park. Jackson Lake is vanaf het Colter Bay RV Park te bereiken binnen een wandelafstand van slechts 5 minuten, maar ook het Colter Bay Visitor Center, het Indian Arts Museum en de hiking trail van de Hermitage Point Trailhead liggen binnen loopafstand.

Het Colter Bay RV Park biedt kampeerders een aantal handige (algemene) faciliteiten, waaronder muntdouches en een wasserette bij de Colter Bay Launderette. Eventueel kunnen gasten bij de wasserette en de nabijgelegen restaurants gebruikmaken van een WiFi internetverbinding. De camperplaatsen van het Colter Bay RV Park liggen prachtig verspreid over het campingterrein en deze worden omgeven door naaldbomen, welke tijdens de zomermaanden voor een heerlijk verkoelende schaduw zorgen. Alle camperplaatsen beschikken over full hook-up aansluitmogelijkeden, zodat camperreizigers hun camper kunnen aansluiten op water, elektriciteit en op de riolering. Daarnaast beschikken alle camperplaatsen over een picknicktafel, waar gasten in de ochtend en in de avond heerlijk kunnen relaxen in de omliggende natuur van Grand Teton National Park.

Kortom: kamperen in de prachtige natuur met alle gemakken binnen handbereik, dat is een gegeven dat tijdens een verblijf op het Colter Bay RV Park wordt waargemaakt!

Reizen met deze accommodatie